Kuva: Vimeo

Sulhasen itku alttarilla pisti internetin sekaisin - katso liikuttava video

10.06.2016 21:45 - Iiro Myllymäki

Mies ei pystynyt pidättelemään itkuaan morsiamen lähestyessä alttaria.

Jos joissain juhlissa tunteet ovat pinnassa, niin häissä. Netissä nopeasti leviävä video alttarilla itkevästä sulhasesta on tästä hyvä muistutus. Gabriel Deku, 25, ei kyennyt pidättelemään kyyneleitä tulevan vaimonsa Annabellan, 24, lähestyessä alttaria. Mies on tilanteesta niin liikuttunut, että pystyy hädin tuskin katsomaan vaimoaan tämän käveltyä hänen vierelleen.

Myös morsiusneidot ja itse morsian nähdään videolla selvästi liikuttuneina miehen tunnereaktiosta. Häävideoita tekevä De Rienzo Films -yritys taltioi Annabellan saapumisen alttarille ja Gabrielin itkun, ja video leviää nyt muun muassa Twitterissä kovaa vauhtia. Erään Twitter-käyttäjän jakamana video on kerännyt jo huimat yli 30 000 uudelleentwiittausta.

"Tosirakkautta on olemassa"

Sulhanen kertoo Buzzfeed-sivuston haastattelussa olleensa alttarilla epäuskoinen, että pariskunnan suuri päivä oli viimeinkin saapunut.

- Kun tapasimme, olin jo luovuttanut rakkauden suhteen. Ajatus elämänkumppanista, jolla olisi ehdoton rakkaus ja kunnioitus minua kohtaan oli minulle pelkkää tarinaa elokuvista. Mutta olin väärässä! Tosirakkautta on olemassa, Gabriel sanoo.

Katso koskettava video kokonaisuudessaan alta:

Lue myös: Saitko kutsun kesähäihin? Ota juhlaetiketti haltuusi vinkkien avulla

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat