Kuva: Fotolia

Millainen juhannus sinulla on edessä? Horoskooppimerkkisi kertoo

21.06.2016 13:20 - Anna Hopi

Horoskooppimerkki saattaa antaa osviittaa sille, onko juhannuksesi täynnä romantiikkaa vai yllätyksiä.

Selvännäkijä Pirjo Siiramaa laati tarot-luennan jokaiselle horoskooppimerkille. Kauriilla on esimerkiksi tulossa viilea juhannus romantiikan osalta, kun taas Kaksonen kohtaa ihmisiä, joiden kanssa kemiat lyövät liekkiä. Katso alta tulkinta omalle horoskooppimerkillesi.

Kauris

Kauriit ovat vähän viileällä puolella romanttisesta Juhannuksen vietosta. Paljon pohdittavaa, ja työstettävää tunnetasolla ja muutenkin. Koet myös erillisyyttä suuriin joukkoihin ja viettäisit mieluummin aikaa omiesi parissa. Elämässäsi on silti tasapainoa, vaikka vähän surumielisesti ja haikeana käytkin läpi vanhoja asioita... Sinulta ei siltikään puutu intohimoa, vaan yllättävät tunteet voivat tuottaa hedelmää. Juhannus on sinulle enemmän toiminnan kuin romantiikan aikaa.

Vesimies

Sinulle on tärkeää saada omat ihmiset ja läheiset ympärillesi. Tämä Juhannus on erityinen siksi, että olet tekemässä pitkän tähtäimen suunnitelmia, ja tämä aika jollain tapaa maagisesti sulkee ympyrän. Jokin vaatii nyt rohkeutta toteuttamisen ja eteenpäin viemisen suhteen. Tunne-elämäsi on vähän epätasapainossa sen vuoksi, että asia on eräänlaisessa välivaiheessa tai häiritsee mieltäsi muuten. Kyse voi olla myös jostain lähipiirisi ihmisestä, josta et oikein ota selvää, onko lintu vai kala. Älä jää miettimään, vaan tee kuten sydän sanoo.

Kalat

Yhteistyö, kommunikointi ja sopimukset ovat pinnalla myös ihmissuhteissa. Jakso tuo eteesi sosiaalisuutta, kumppanuutta, ja niin sanottua elämän mannaa. Kalojen juhannukseen kuuluu täyttymystä. Talouskin lykkii eteesi hyvää, joten onni voi potkaista veikkauksen kautta. Romantiikassa saatat kohdata haasteita ja ristiriitoja, mutta kyse on vain hetkisellisestä erimielisyydestä, joka koskee asioiden suuntaa ja toimimista. Universumi tarjoaa nyt parastaan, joten tarkkaile merkkejä oikeasta suunnasta ja hyppää virtaan mukaan.

Oinas

Juhannus on sinulle vahvojen tunteiden aikaa ja kohtalolla onkin nyt sormensa pelissä. Asioita tapahtuu ja kannattaa olla joustava suunnitelmien suhteen, sillä ne voivat muuttua vielä. Tunnetilasi heittelevät, mukana on uupumista ja turhautumista läheiseen. Älä lietso riitaa, vaan pyri olemaan sen ulkopuolella. Näin otat juhannuksen aikasi paremmin haltuun ja voit nauttiakin siitä. Vapaa oinas saattaa löytää heilankin, ja tässä yhteydessä on mukaan vakautta - tapaaminen ei jää yhteen kertaa.

Härkä

Härkä ottaa tilaa itselleen. Mukavuus ja oma tila ovat sinulle tärkeitä. Tähän nousee sellainen syvä rauha, joka tulee siitä, että olet tehnyt tai tekemässä jonkun tärkeän päätöksen ja vapaudut asian tuomasta epävarmuudesta. Juhannuksessasi on mukana myös hyvinvointiin liittyviä asioita. Joko innostut jostain uudesta harrastuksesta tai vain keräät voimia arkeen. Rakkaus ja romantiikka ovat hieman muuttuvaista ja levotonta juuri nyt.

Kaksoset

Juhannuksen aika on kaksosille muuttuvaa. Menot ja riennot kutsuvat, aistikkuuttakin on, ja vahvoja kemioita rakkaudessakin. Vanhempaa ja nuorempaa näytetään tässä lähellesi, joten runsaudenpulakin kuuluu juhannukseesi. Voi olla vaikeaa päättää mitä haluat. Juhannuksen lopun vietät omissa oloissasi hyvillä mielin.

(kuva: Fotolia)

Rapu

Ravut ottavat tilanteen hallintaan ja vaikuttavat lähimpiensä päätöksiin, miten juhannus vietetään. Päätös on kuitenkin kaikkien hyväksi, vaikka nurisijoita riittää. Omaat vahvaa tulienergiaa, joka johtaa porukkaa. Romantiikassa sinä viet, toinen vikisee. Luonto on ympärillä, ja nuotio/kokko. Mikäs sen parempi tapa viettää juhannusta kuin oman lähipiirisi kanssa. Tahtotilasi on nyt vahvaa, mutta jousta vähän viikonlopulla ja anna muidenkin toiveille tilaa.

Leijona

Juhannuksen aika on leijonalle vanhan taakse jättämistä. Joko luovut vanhoista käytös- ja ajatusmalleista tai joistain hankalista ihmissuhteistasi. Ei hätää, muut ihmissuhteet tuovat kyllä runsautta ja tunne-elämäkin rullaa omalla painollaan. Varsinaista romantiikka ei ole, mutta romanssinpoikasta tai ihastusta tässä kyllä on mukana. Tulillekin päädyt jossain vaiheessa. Tavallaan pistät oman elämäsi vähän jäähylle ja keskityt muiden miellyttämiseen. Se mikä on sinun, on myös muidenkin.

Neitsyt

Juhannuksen aika neitsyille on yhdellä sanalla kuvattuna hyvää. Et enää suostu kompromisseihin, vaan sinullakin on nyt valta käsissäsi - tosin hyvällä tapaa. Järjestät juhlaa tai teet järjestelyjä muiden juhlia varten. Saat eteesi elämän runsautta, kohtuudella. Rakkaudessa jokin vanha näyttäytyy nyt uusin silmin, ja voi myöskin alkaa uudestaan. Joudut tekemään valintaa romantiikan saralla.

Vaaka

Vaaka innostuu uusimaan nyt vanhaa elämässään, ehkäpä vanhan mökin kunnostus ja siellä ajanvietto tai muu sellainen aktiviteetti tulee ajankohtaiseksi. Tekemistä ja puuhaa riittää ja kutsu käy monelle taholle. Niistä on valittava kuitenkin vain yksi. Lopulta soljut tilaisuudesta toiseen ja keräät huomiota viehtättävyydelläsi. Olet kuin esiintyjä, joka saa huomiota ja nauttii sitä. Rakkaudessa keräät nyt huomiota. Flirttiä ilmassa, mutta sinun ehdoillasi.

Skorpioni

Panostat laatuaikaan ja uudistushaluakin on, eli poikkeat rutiineista. Tunne-elämässä on ilmassa harkintaa. Mietit, miten toimisit jatkon suhteen. Vietät aikaa lähipiirisi ympärillä ja universumin hyvät energiat takaavat onnistuneen juhannuksen. Mukana on myös eräänlaista sisäistä uudistumista.

Jousimies

Jusimiehen juhannus on yllätyksiä täynnä. Suunta vaihtuu ja suunnitelmat uusiutuvat. Se uuvuttaa - haluaisit, että kaikki menee kuten on suunniteltu. Otat kuitenkin juhannuksesi haltuun hyvällä tavalla, ja ehkäpä keskityt pistämään omat juhlat pystyyn jossain vaiheessa, tai ainakin osallistut juhlien organisoimiseen. Rakkaudessa ja romantiikassa on tällä erää tasaista.

(kuva: Fotolia)

Lähde: Mandalatuvassa-blogi.

Kilpailut

Uusimmat