Kuva: All Over Press

IL: Suomalaisnäyttelijän mukaan sinkkuna on yksinkertaisempaa: "Olen poikamies, ja pysyn"

09.08.2016 07:45 - Tiina Svensk

Eläkkeelle siirtynyt näyttelijä kertoo Iltalehden viihtyvänsä mökillä koiran ja lapsenlastensa kanssa.

Aake Kalliala, 65, on tuttu kasvo varmasti jokaiselle suomalaiselle. Etenkin 80- ja 90-luvulla lukuisia tv-sarjoja tähdittänyt Kallialla on monille tuttu etenkin Kotikadusta ja Pulttiboisista. Vaikka mittavan uran tehnyt mies on siirtynyt eläkkeelle, kertoo hän Iltalehdelle ottaneensa vielä pari projektia vastaan.

Luvassa vielä pari työtä kameran edessä

Seuraavaksi Kalliala tullaan näkemään suomalaisen supersankarielokuva Rendelissä marsalkkana. Lisäksi tv-kasvo kertoo, että luvassa on vielä ainakin yksi tv-rooli ja yksi elokuvarooli. Vaikka Kalliala myöntyikin rooleihin, myöntää hän Iltalehden haastattelussa, ettei ikävä valkokankaalle ole mitä valtavin.

Eläkepäivät ovatkin sujuneet mökillä Hönö-koiran ja lapsenlasten kanssa. Innokas erämies onkin viihtynyt Mikkelin lähellä sijaitsevalla mökillään jo 30 vuotta. Matka mökille onkin lyhentynyt, kun Kalliala muutti aiemmin tänä vuonna Helsingistä Mikkeliin, jossa hän on kasvanut nuoruutensa.

Elämä on yksinkertaisempaa ilman parisuhdetta

Mökkeilyn lisäksi isoisän rooli pitää Kallialan kiireisenä. Hänen 29-vuotiaalla tyttärellään on kaksi lasta.

- On siinä oma hommansa. 1,5-vuotias menee jo aika haipakkaa, mutta siinä ei ole järjen häivää. Pitää olla silmä tarkkana. Ja kun on niin koko päivän, niin illalla on ihan poikki, Kalliala kertoo isoisän roolistaan Iltalehdelle.

Kallialan elämä kuulostaakin varsin täydeltä, joten ei ihme, ettei naisseuraa ola Mikkelin mökillä juurikaan näkynyt. Myöskään vanhat heilat eivät ole tulleet juttusille Kallialan palattua kotiseudulleen.

- En tiedä, alkavatko pikku hiljaa uskoa, että haku ei ole päällä. Olen poikamies ja pysyn, Kalliala toteaa ja kertoo, ettei kaipaa rinnalleen kumppania. Elämä on hänen mukaansa yksinkertaisempaa itsekseen.

Lue myös: IS: Aake Kalliala laihdutti 26 kiloa - oluesta luopuminen kirpaisi

Lähde: Iltalehden paperiversio

Kilpailut

Uusimmat