Kuva: Senja Rapila

Maaret Kallio Anna-lehdessä: "Ulkonäköäni on arvosteltu rajusti"

30.09.2016 11:54 - Anna Hopi

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio, 39, on saanut julkisuutensa myötä tottua erilaiseen kritiikkiin.

Se ei ole tuntunut naisesta aina mukavalta. Ensitreffit alttarilla -ohjelma, Kielletty rakkaus ja Yhden illan juttu ovat kaikki tuoneet Maaret Kalliolle tunnettavuutta, mutta siitä on seurannut myös lieveilmiöitä. Psykoterapeutti kertoo Anna-lehdessä, että hän on kokenut ulkonäköään arvosteltavan - mikä tietenkin aina kirpaisee.

Hän myöntää lehdessä, että ruma nainen on joskus uskottavampi kuin kaunis. Näyttävänä naisena hän on todennut tämän olevan joskus totta.

- Naisen ulkonäkö vaikuttaa uskottavuuteen aivan kummallisin tavoin, oli sitten kyse rumuudesta tai kauneudesta. Miehen ulkonäköä ei koskaan arvostella yhtä paljon kuin naisen. On ollut uskomatonta saada niin paljon palautetta ulkonäöstä. Toki on mukavaa kuulla, että näyttää luonnolliselta tai kauniilta, mutta ulkonäköni arvosteleminen rajuin sanakääntein on satuttanut minua - en ole valinnut julkista työtä ulkonäkösyiden takia, kertoo Kallio lehdelle.

Asiantuntijalta on muun muassa kysytty, voiko asiantuntijalla olla lakatut kynnet. Hänelle on huomautettu siitä, ettei meikattu nainen ole uskottava.

Lähde. Anna.

Maaret Kallio kertoi aikaisemmassa haastattelussaan The Voice-sivustolle, että omana itsenään julkisuudessa esiintyminen pelottaa. Lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat