Kuva: Mikko Räsänen

Uusi Putous-tähti Minka Kuustonen: "Annoin Joonas Nordmanille sylitanssin koekuvauksissa"

29.11.2016 16:15 - Iiro Myllymäki

Tänä vuonna kaikki Putouksen näyttelijät valittiin mukaan koekuvausten kautta.

Tänään julkistettiin Putouksen kahdeksannen kauden esiintyjät. Putouksen näyttelijäkaarti on laitettu melkein kokonaan uusiksi, sillä ainoastaan Jenni Kokander on tuttu aiemmalta kaudelta. Yksi uusista Putous-tähdistä on näyttelijä Minka Kuustonen, 31.

Koko näyttelijäkaarti valittiin tällä kertaa koekuvausten kautta. Kuustonen kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että koekuvauksissa tehtiin paljon itse luotuihin sketsihahmoihin liittyviä tehtäviä.

- Koekuvauksissa oli tosi hauskaa. Teimme erilaisia hahmoja, ja elähtäneen karaokelaulajan hahmossa päädyin antamaan Joonas Nordmanille sylitanssin. Lauloin samalla Aikuista naista. Se tuli jostain ihan puun takaa, mutta oli laatutavaraa, Kuustonen nauraa.

Joonas Nordman oli kahdella edellisellä Putouksen kaudella mukana näyttelijänä, ja keväällä alkavalla uudella kaudella mies toimii ohjaajana. Kuustonen tuumaa, että sylitanssi ilmeisesti kannatti, sillä nainen valittiin mukaan.

"Sovimme tosi hyvin yhteen"

Kuustonen kertoo odottavansa Putous-kautta innostuneella jännityksellä. Nainen antaa vuolaita kehuja kanssanäyttelijöilleen.

- Olemme tosi freesi, monipuolinen ja kiinnostava porukka. Olemme tosi erityyppisiä ja eri kokemuspohjasta ponnistavia näyttelijöitä. Harjoituksissa olemme jo nähneet, että sovimme tosi hyvin yhteen, Kuustonen kertoo.

Kuustosen lisäksi Putous-näyttelijöinä nähdään Jenni Kokander, Timo Lavikainen, Mikko Penttilä, Kaisa Hela, Pilvi Hämäläinen ja Ernest Lawson. Juontajana toimii Roope Salminen.

Lue myös: Muistatko Putouksen Kristoffer Taxfreen? Hahmon tosielämän versio löytyi Tampereelta

Kilpailut

Uusimmat