Kuva: AOP

Isänsä menettänyt Lotta Hintsa Me Naisissa: "Hautajaisissa olisin kaivannut Kristiania tuekseni"

28.12.2016 09:50 - Reija Saarinen

Hintsan isä menehtyi aggressiiviseen vatsasyöpään.

Missi-kaunotar Lotta Hintsan, 28, elämässä kulunut vuosi 2016 oli täynnä ääripäitä. Kesällä Hintsa avioitui kiekkoilijapoikaystävänsä Kristian Näkyvän kanssa, syksyllä hän menetti isänsä, Aki Hintsan aggressiiviselle vatsasyövälle.

Lähipiirille tarkoitetu hautajaiset järjestettiin Ähtärissä, jonne myös Hintsa joutui saapumaan yksin.

- Hautajaisissa olisin todella kaivannut Kristiania tuekseni. Silloin kirosinkin jääkiekkoa, koska siitä ei voi ottaa lomaa kesken kauden. Mutta siihen piti sopeutua, Hintsa toteaa Me Naisten haastattelussa.

Isänkaipaus on edelleen suurta. Puhelimen taustakuvana olevaa otostakin on vaikea katsoa ilman, että kyyneleet nousevat silmiin.

- Tuntuu epäreilulta, että isä vietiin meiltä niin nuorena. Koko perheemme sydän on särkynyt. Onneksi meillä sisaruksilla on yhä toisemme.

Kaikesta huolimatta tulevaisuus on valoisa. Keväällä hän aikoo valmistua kauppatieteiden maisteriksi. Perheen perustamisella ei sen sijaan ole kiire.

- Minulta taitaa puuttua äitigeeni, sillä en kaipaa lapsia juuri nyt. Haluan ensin keskittyä omiin unelmiini, katsoa mihin ne vievät. Uskon, että isä seuraa minua ja on ylpeä.

Lue myös: Missi Lotta Hintsa avioitui - katso kaunis kuva hääjuhlasta

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat