Kuva: YouTube

Klassikkoelokuvien trailerit muokattiin kauhuelokuvamuotoon - katso hyytävät pätkät

29.12.2016 11:45 - Rea Tallgren

Hauskatkin elokuvat saavat täysin uuden sävyn, kun niiden trailereihin lisätään erilaiset musiikit ja niiden juonta muokataan pelottavammaksi.

Elokuvien trailerit pyrkivät usein kertomaan elokuvan juonesta tarpeeksi, mutta eivät liikaa. Trailereihin panostetaan huolella, ja niin ovat tehneet myös ne YouTube-käyttäjät, jotka ovat taiteilleet tunnettujen elokuvien trailereita täysin uuteen uskoon tehden niistä kauhu- ja trilleri -elokuvien tyylisiä. 

Esimerkiksi Yksin kotona -elokuva saa hyytävän sävyn, kun traileria on muokattu niin, että Kevin ei jääkään vahingossa kotiin yksin, vaan hankkiutuu sen sijaan väkivaltaisesti eroon perheestään sekä muista kadun ihmisistä. 

Elf-elokuvassa (kuva yllä) puolestaan isän ja pojan suhde on kaikkea muuta kuin vaikea - se on nimittäin suorastaan vaarallinen. Sama pätee Mutta mitä tapahtui joulupukille? -elokuvaan, jossa isän ja pojan suhde muuttuu sairaalloiseksi isän ollessa vakuuttunut siitä, että hän on ihkaoikea joulupukki. 

Yksi kammottavimmista on Robin Williamsin tähdittämä Mrs. Doubtfire – Isä sisäkkönä, jossa isän pakkomielle lapsiinsa saa pelottavia piirteitä hänen naamioituessaan vanhaksi naiseksi päästäkseen osaksi perheensä elämää avioeron jälkeen. 

Katso videot muokatuista trailereista alta. 

Lue myös: Tanskalaisversio Magic Mike -elokuvasta on kuumaa katseltavaa - katso seksiä tihkuva traileri

Lue myös: Sinkkuelämää-fanit, huomio! Kolmas elokuva tekeillä

Kilpailut

Uusimmat