Janne Ahonen puhuu vaimonsa kanssa perheen taloudellisista vaikeuksista - "Tehnyt hyvää"

24.01.2017 07:15 - Senja Rapila

Legendaarisen mäkihyppääjän vaimo uskoo, että perheen taloudelliset vaikeudet ovat tuoneet juuri oikeanlaista perspektiiviä elämään.

Mäkihyppääjä Janne Ahonen, 39, kertoo tänään alkavassa Mertaranta ja legendat -ohjelmassa avoimesti taloudellisista vaikeuksistaan. Vaikka uran alkuaikoina menestys toi nuorelle miehelle runsaasti rahaa, ei hän oppinut arvostamaan sitä.

- Aika helpolla tuli kaikkea ja ei oikein oppinut sitä kaikkea arvostamaan. Oli itsestäänselvää että pystyi vaihtelemaan autoja tai ostamaan mitä haluaa, ja hintalappua ei tarvinnut kattoa, Ahonen kertoo ohjelman tiiserissä.

- Ja vanhaakaan ei tarvinnut välttämättä myydä edes tieltä pois, että se jäi sinne notkumaan. Se arvostamaan oppiminen unohtui sitten siitä välistä.

Myös Jannen vaimo Tiia ottaa ohjelmassa osaa keskusteluun. Hän kertoo, että perheen taloudelliset vaikeudet ovat tehneet pelkästään hyvää perheelle.

- Ei kai kukaan toivo taloudellisia vaikeuksia, mutta sanon, että meidän kohdalla se on tehnyt hyvää. Olemme kyllä ehkä enemmän kuin kiitollisia, hän summaa.

- Niin kuin olen aina sanonut, että en tarvitse muuta kuin punaisen tuvan ja perunamaan. Kun se onni ei tule niistä isoista asioista.

Voit katsoa koko videopätkän yltä.

Mertaranta ja legendat jatkuu tänään TV5-kanavalla kello 21:00. 

Lue myös: Ville Virtanen paljastaa elokuvan, joka teki suurimman vaikutuksen: "Näin painajaisia vuosien ajan"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat