Kuva: Senja Rapila

TTK-ohjelmasta lähdöt saanut Kasmir: "Häpeän niitä kommentteja jotka ovat tulleet ilmi"

02.03.2017 15:29 - Anna Hopi

Osallisuus Axl Smith -kohuun vei Kasmirilta paikan tanssiohjelmasssa.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailu päättyi Kasmirin osalta tähän päivään. Syynä oli hänen liittymisensä Axl Smith -kohuun. Kasmir myönsi asian oikeuskäsittelyssä olleensa osa kohuttua Haippirinki -WhatsApp-ryhmää. 

Kasmir kommentoi lähtöään koko perheen TV-ohjelmasta omaan Facebook-faniryhmäänsä.

"Tanssit on nyt tanssittu. Hieno kokemus Tanssii tähtien kanssa jää osaltani lyhyemmäksi kuin toivoin. Olemme ohjelman kanssa yhdessä sopineet etten enää jatka kisassa eli minua ei nähdä sunnuntain jaksossa mukana. Koemme että viime aikojen julkisuus on koko ohjelmalle ja muille osallistujille liikaa keskittymistä ja tanssimista häiritsevä tekijä. Oli mahtava kokemus saada osallistua kisaan, suurkiitos koko loistavalle ryhmälle, " kirjoittaa Kasmir.

"Meitä kaikkia koskee oikeus ja velvollisuus todistaa oikeudenkäynnissä, jotta totuus tulisi esille ja tuomio olisi oikeudenmukainen. En ole ollut asiassa syytettynä, ja todistajana olen pyrkinyt auttamaan uhreja sekä oikeuden toteutumista kertomalla kaiken minkä tiedän. Olen todella pahoillani uhrien puolesta ja toivon että kaikki asiasta kärsineet saavat rauhaa toipumiseen, " hän jatkaa.

"Häpeän niitä kommentteja jotka ovat tulleet ilmi ja julkisuuteen bändin viestiryhmästä ja pyydän sydämestäni anteeksi asiatonta kielenkäyttöä ja kaikkea tuomittavaa käytöstä. Tämä Whatsapp ryhmä on perustettu puhtaasti kiertueen aikatauluista tiedottamista varten eikä mitään arvelluttavaa materiaalia glorifioivaksi, naisien halventamiseen keskittyväksi salaseuraksi," pahoittelee artisti, ja kertoo kantavansa vastuun omista toimistaan.

Lue koko kirjoitus alta.

Lue myös: MTV: Kasmir ulos Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta!

EDIT 5.3.2017 klo 18.05 Jutussa väitettiin aiemmin virheellisesti WhatsApp-ryhmässä jaetun monia kuvia ja videoita. 

Kilpailut

Uusimmat