Kuva: Senja Rapila

Suomalaiselokuvan tähdet törmäsivät ampiaispesään: "Hyökkäsivät hirveällä sutinalla!"

15.03.2017 21:15 - Senja Rapila

Uutta Saattokeikka-elokuvaa tähdittävä Heikki Nousiainen, 71, kertoo kuvausryhmää kohdanneesta yllättävästä vaarasta, joka jätti varsinkin ohjaajan pulaan.

Näyttelijä Heikki Nousiainen, 71, on monelle suomalaiselle tuttu kasvo muun muassa elokuvista Postia pappi Jaakobille, Sisko tahtoisin jäädä ja Täällä Pohjantähden alla. Uusin roolisuoritus näyttelijäkonkarilla on elokuvassa Saattokeikka, joka sai ensi-iltansa viime viikolla. Valkama näyttelee elokuvassa poikansa Mikko Nousiaisen kanssa. 

71-vuotias näyttelijä kertoo, että elokuvaa kuvatessa tuli eteen muutamia raskaita kohtauksia, jotka saivat iäkkään miehen pohtimaan työvalintaansa.

- Kun vanhaa miestä juoksutettiin yötä myöten tuolla metsässä, pikkasen väsyin kun ikää on tämän verran, ja sitten kun en osannut nukkua päivisin. Se oli mielestäni se hankalin puoli. Muuten oli erittäin mukavaa, paitsi kun ne ampiaiset hyökkäsivät kimppuun, Heikki kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Heikki Nousiainen näyttelee uudessa Saattokeikka-elokuvassa yhdessä suomalaisräppäri Noah Kinin kanssa. (kuva: YouTube)

Kuvaustiimi oli törmännyt kuvausretkellään maa-ampiaispesään, jonka asukkaat puolustivat ärhäkästi pesäänsä. Temmellyksessä osumaa saivat Nousiaisen mukaan muun muassa elokuvan ohjaaja Samuli Valkama sekä vastanäyttelijä Noah Kin.

- Ne olivat jotain maassa möyriviä pimppareita, jotka hyökkäsivät hirveällä sutinalla. Ohjaajalla pää turposi, Noahiin taisi iskeä neljä pimpparia kiinni, mutta ne katsoivat, että tuolla on tuollainen vanha mies josta ei ole mitään iloa, niin ne kiersivät minut kaukaa. Se oli se toinen vähän huonompi puoli!

Voit katsoa Saattokeikka-elokuvan trailerin alapuolelta.

Lue myös: Itse Ilkimys palaa hurjan juonenkäänteen kera - katso uunituore traileri

Lue myös: How I Met Your Mother -näyttelijä otti ensimmäisen tatuoinnin - kunnianosoitus tähdittämälleen sarjalle

Lue myös: Solsidan-sarjasta elokuva!

Kilpailut

Uusimmat