Kuva: AOP

TTK-voittaja ratkeaa tänään - Kirsi Alm-Siira paljastaa kauden kohokohdat ja "pohjanoteerauksen"

23.04.2017 09:15 - Iiro Myllymäki

Kirsi Alm-Siira pystyy jo nauramaan suorassa lähetyksessä tapahtuneelle pyörtymiselle.

Tänään selviää kymmenennen Tanssii tähtien kanssa -kauden voittajapari. Finaalilähetyksessä kilpailevat uutisankkuri Kirsi Alm-Siira ja tanssinopettaja Marko Keränen sekä näyttelijä Anna-Maija Tuokko ja tanssinopettaja Matti Puro. Finaali oli alun perin tarkoitus käydä kolmen parin kesken, mutta Laura Malmivaara ja Mikko Ahti joutuivat jättämään kisan kesken Malmivaaran loukattua kätensä vakavasti treeneissä.

- Tietenkin reilumpaa olisi ollut, että kaikki kolme olisivat mukana finaalissa, koska se oli alkuperäinen suunnitelma. Toisaalta kaikkea sattuu ja tapahtuu, ja pääasia on, että mitään vakavampaa ei tapahtunut. Sympatiat ovat Lauran ja Mikon puolella, Marko Keränen summaa finalistien mietteet asiasta Voice.fi:n haastattelussa.

Yllätyskäänne lisäsi kahden jäljelle jääneen parin töitä finaalia varten. Pareille tuli valmisteltavaksi yksi tanssi lisää tälle illalle. Luultavasti odotetuimmat tanssit tältä illalta ovat finaaliparien freestyle-tanssit. Matti Puro lupailee hänen ja Anna-Maija Tuokon tanssilta paljon vauhtia. Marko Keränen puolestaan kertoo, että hänen ja Alm-Siiran tanssi on kooste parin suosikkitansseista kauden varrelta.

Matti Puro (vas.), Kirsi Alm-Siira ja Marko Keränen (kuva: Mikko Räsänen)

Kauden kohokohta liittyy pyörtymiseen

Kirsi Alm-Siira kertoo Voice.fi:lle, että yli kolmen kuukauden TTK-rupeamaan on mahtunut monia kohokohtia. Yksi naisen mainitsemista kohokohdista liittyy hieman yllättäen naisen dramaattiseen pyörtymiseen yhdessä suorassa lähetyksessä.

- Henkilökohtainen kohokohta on se, kun putosin lattialle ja pääsin sieltä ylös enkä jäänyt sinne ikuisuuksiksi. Myös pudotusuhan alla olemisesta selviäminen on ollut kohokohta. Kohokohtia tapahtuu myös joka päivä treeneissä. Saatan sanoa Markolle, että vaihda tuo askel, vihaan tuota ja seuraavana päivänä opinkin sen ja siitä tulee suosikkikohtani, Alm-Siira kertoo.

Kauden henkilökohtainen aallonpohja liittyy ymmärrettävästi samban jälkeiseen pyörtymiseen.

- Samba herättää minussa kaikennäköisiä tunteita. Tuo suorassa lähetyksessä pyörtyminen oli aika pohjanoteeraus, Alm-Siira sanoo.

Nainen ei ole kuitenkaan jäänyt murehtimaan tapahtunutta.

- Mitä sitä taaksepäin katsomaan? Lähinnä se naurattaa tällä hetkellä, mutta olisi se voinut jäädä sattumatta.

Pari esittää kovan onnen samban uudelleen tämäniltaisessa lähetyksessä.

- Toivottavasti se menee tällä kertaa ilman pyörtymistä. Se ei kuulunut koreografiaan, Marko Keränen heittää.

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa on muuttanut Kirsi Alm-Siiraa: "Minun on normaalisti vaikea olla herkkä"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat