Kuva: Senja Rapila

Ellinoora hehkuttaa uutta ystäväänsä Roope Salmista: Karismaattinen monitaituri!

26.04.2017 10:15 - Senni Loikala

Parivaljakko tutustui toisiinsa marraskuussa, minkä seurauksena syntyi Tanssi se ulos -kappale.

Roope Salminen & Koirat julkaisi keskiviikkona uuden Tanssi se ulos -kappaleen, jolla on feattaamassa syyskuussa esikoislevynsä julkaissut Ellinoora. Roope Salminen kertoo pilke silmäkulmassaan, kuinka kovasti kaksikko on odottanut yhteisen kappaleen julkaisemista.

- Tätä biisiähän tehtiin jo marraskuussa, että kyllä tätä on ehditty jo märehtimään. Molemmat ovat varmaan venanneet, että v*ttu kun saisi pihalle biisin, tämä on niin hyvä! Nyt oli sitten oikea aika, Salminen kertoo leveästi hymyillen.

"Roope on karismaattinen"

Toisiinsa Salminen ja Ellinoora tutustuivat vasta loppuvuonna, kun yhteistä kappaletta lähdettiin työstämään. Herkistä ja syvällisistä kappaleistaan tunnettu Ellinoora kertoo, että Salminen osoittautui yhtä hyväksi tyypiksi, mitä hän oli osannut odottaa.

- Oli minulla Roopesta joku käsitys ja jossakin ohimennen nähnyt television viihdeohjelmissa ja Ruisrockin lavalla. En tiedä, onko mikään yllättänyt, koska olen aina ajatellut, että hän on oma itsensä ja lahjakas monissa asioissa, hän pystyy tekemään monta asiaa todella hyvin, Ellinoora kertoo.

- On ihanaa, että Roope pystyy tekemään monta asiaa uskottavasti ilman, että ihmiset katsoisivat nenänvartta pitkin. Hän on hyvä esimerkki siitä, että kannattaa tehdä sitä, mitä rakastaa. Sanoin juuri eilen ystävilleni, että hän on karismaattinen kaveri, joka ottaa haltuun tilanteen, se tulee luonnostaan, ei tarvitse puristaa.

"Bändiä edustaessani olen vain yksi sen jäsenistä"

Salminen tunnetaankin yhtyeensä lisäksi television puolelta useiden viihdeohjelmien juontajana ja lisäksi hän on luonut uraa myös näyttelijänä. Monitaituri vastaa kysymykseen siitä, mistä töistään hän uskoo olevansa suomalaisille kaikista tunnetuin:

- Ihmiset taitavat mieltää minut vaan 191-senttiseksi honkkeliksi, jolla on vähän omituinen naama, Salminen aloittaa vitsaillen ja jatkaa:

- On ihmisiä, jotka diggaavat meidän musiikista ja ihmisiä, jotka diggaavat ohjelmista, joita teen. Veikkaan, että jonkun verran niiden yleisöt menevät päällekkäin, mutta osittain varmasti molemmilla on omat yleisönsä. Pyrin tekemään kulloisinkin hommani niin hyvin kuin mahdollista. Kun edustan bändiä, olen vain yksi meidän bändin jäsenistä.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, kuuntele Tanssi se ulos -kappale kokonaisuudessaan alta.

Roope Salminen on aiemmin kertonut erikoisesta ruokailutottumuksestaan. Pääset juttuun tästä.

Ellinoora kertoi aiemmin Voice.fi-sivuston haastattelussa, kuinka huikeasti menestyneen esikoislevyn teko varjosti hänen ihmissuhteitaan. Pääset juttuun tästä.

Kilpailut

Uusimmat