Kuva: Senja Rapila

Antti Reini MTV3:lla: Päihdevuodet olivat pakoa

02.08.2017 09:30 - Anna Hopi

Näyttelijä saa tätä nykyä kiksit rauhallisesta maalaiselämästä.

MTV:n Kesäterassi-ohjelmassa vieraana ollut näyttelijä Antti Reini, 52, kertoo olleensa läpi elämänsä eräänlainen kulkuri- ja seikkailijaluonne.

- Nuorena oli ajatus, että minusta tulee liftari. Romanttinen näkemys. Se liftaaminen on löytänyt tällaisen muodon. En tiedä vieläkään, mitä teen isona, hän kertoo juontajille Tuija Pehkoselle ja Lorenz Backmanille.

- Peruslähtökohdilta kaikki on juuri nyt hyvin. Joskus tulee ongelmallisia asioita, valintoja eteen. Olen juossut aikanaan karkuun itseänikin. Se, mitä luulin joskus kuoleman peloksi onkin elämän pelkoa.

Eläinystävä maalta

Tähti sanoo pyrkivänsä nykyään seuraamaan sydäntään.

- Kun tuli vuosia, että tuli päihteitä vedettyä, niin siinä oli sellaista pakoa.

Näyttelijä on elänyt täysraittiina 13 vuotta. Hän asuu nykyään maalla alle tunnin matkan päässä Helsingistä, ja keskittyy hetkeen.

- Olen tutustunut uudenlaisiin tyyppeihin. Minulla on esimerkiksi Hermanni-niminen fasaani kaverina, joka aamuisin tulee herättämään minut. Nyt ei onneksi enää 7:20, kuten aikaisemmin, vaan hän on tajunnut rytmini ja herättää vasta aamupäivällä.

"Yritän olla oma itseni"

Julkisuuden myötä monet ihmiset kohtaavat Reinin tavoin kuin jos hän olisi "tavis."

- Näkyvyyden ansiosta minuun reagoidaan eri tavoin, mutta yritän olla välittämättä siitä. Reagoinko, kun joku huutaa Vares? En käänny katsomaan perään, hän sanoo.

- He kohtaavat silloin mielikuvan ja roolihahmon. Se ei häiritse, en tuomitse sitä. Yritän olla oma itseni, etten käyttäydy siten kuin ihmiset olettavat, hän sanoo.

Katso koko ohjelma alta.

Lue myös: Antti Reini tulevaisuudessa uudelle uralle? Paljasti haaveensa

Kilpailut

Uusimmat