Kuva: Senja Rapila

Anna Puun äiti ei hyväksynyt tyttärensä tyyliä: "Olin äitini kävelevä tyylipainajainen"

21.09.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Laulaja hamstrasi teininä kirpputoreilta muun muassa miesten vanhoja puvunhousuja.

Musiikillinen fanitus näkyi laulaja Anna Puun, 35, vaatetuksessa erityisesti teiniaikoina 1990-luvulla. Pieneltä paikkakunnalta, Outokummusta, kotoisin oleva muusikko, ei välittänyt paheksuvista katseista. 

-Olin kyllä äitini kävelevä tyylipainajainen. Hän ei erityisemmin pitänyt siitä, että hamstrasin Outokummun kirpputorilta miesten vanhoja puvunhousuja ja kalsaripaitoja, hän nauraa Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa. 

Hänen mukaansa pukeutumisen arvostelijoita riitti, mutta ympärillään Puulla oli samanhenkinen porukka, jota yhdisti tietynlainen häpeilemättömyys pukeutumisessa. 

-Hengailin paljon veljeni kanssa. Meillä oli yhteinen kaveriporukka, jossa me oltiin vaihtoehtoisia nuoria vahvalla meiningillä varustettuna. Meille oli ihan sama mitä muut sanoi. Pojilla oli pitkät tukat ja minä käytin reisitaskuhousuja sekä armeijatakkeja, muusikko muistelee. 

Anna Puu myöntää, että hänelle ei sovi elämä, jossa sulaudutaan massaan. Tämän lisäksi hän kuitenkin kertoo olevansa hyvä niin sanotusti pään työntämisessä pensaaseen, mitä arvosteluun tulee. 

- Tietyllä tavalla rohkeus olla oma itsensä on luonteenpiirre, mutta tulee myös kotikasvatuksesta, hän perustelee. 

Lue myös: Anna Puu fanituksesta: "Katseet häiritsevät enemmän, kun olen alasti uimahallissa"

Kilpailut

Uusimmat