Kuva: AOP

Playboy-legenda Hugh Hefner on kuollut - haudataan Marilyn Monroen viereen

28.09.2017 07:02 - Senja Rapila

Viihdemoguli kuoli 91-vuoden iässä.

Playboy-legenda Hugh Hefner on kuollut, uutisoi E! News. Playboy-kartanostaan ja puputytöistään tunnettu Playboy-moguli löydettiin kuolleena kotonaan. Tietojen mukaan hän nukkui pois rauhallisesti varhain torstaiaamuna Suomen aikaan.

"Hugh M. Hefner, amerikkalainen ikoni, joka esitteli Playboy-lehden maailmalle vuonna 1953 ja rakensi yhtiöstä yhden maailman tunnistettavimmista brändeistä, nukkui rauhallisesti pois kotonaan, Playboy-kartanossa, läheistensä ympäröimänä. Hän oli 91-vuotias", tiedotteessa kerrotaan.

Hefner tullaan todennäköisesti hautaamaan legendaarisen näyttelijätär Marilyn Monroen viereen miehen tahdon mukaan. Hautapaikka on kertoman mukaan on ostettu vuonna 1992. Se sijaitsee Westwoodin Village Memorial Parkin hautausmaalla, Los Angelesin vieressä.

Hefneriä jäi muiden lisäksi suremaan leski, Playboy-malli Crystal Harris, 31. Playboy-kartano myytiin ulkopuolisille vuonna 2016, mutta Hefner oli kuitenkin neuvotellut itselleen ja vaimolleen oikeuden asua kartanossa Hefnerin kuolemaan asti.

Lähde: E! News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat