Kuva: AOP

Jethro Rostedt juontaa Onnenpyörän - TV-visailussa mukana Sara Sieppi

04.10.2017 10:49 - Anna Hopi

Onnenpyörä-ohjelma tullaan näkemään ensi keväänä TV5-kanavalla.

Wheel of Fortune -formaattiin perustuva legendaarinen visailuohjelma Onnenpyörä alkaa ensi keväänä TV5-kanavalla. Visailun juontaa Jethro Rostedt ja avustajana toimii Sara Sieppi. Kaksikolle pesti rakastetun ja pitkäikäisen visailun puikoissa on mieleinen.
 
- Mä olen niin otettu. Kirjaimellisesti. Muistan kirkkaana ne teini-iän päivät, kun koko perheen voimin katsottiin silmät pyöreinä Janne Porkkaa ja Onnenpyörää. Juontaminen yhdessä Sara Siepin kanssa tulee varmasti olemaan mahtavaa. Ostatko vokaalin vai laitatko pyörän pyörimään? Voi että, jännittää jo nyt! Jethro riemuitsee.
 
Myös Sara, joka vastaa ohjelmassa onnenpyörän pyörittämisestä, odottaa kuvauksia innolla.
 
- Toivottavasti tämä ohjelma kokoaa kaikenikäiset tv:n katsojat ruudun ääreen viettämään rentoa iltaa hyväntuulisessa peliohjelmassa, jossa on pelkästään positiivista fiilistä, Sara sanoo.
 
Ohjelmassa kilpailijoiden tulee arvuutella sanoja ja lauseita onnenpyörää pyörittämällä. Pisteillä voi ostaa vokaaleja ja arvuutella konsonantteja. Sektoreissa on erisuuruisia pistesummia, mutta vaarana on myös joutua rosvosektorille ja menettää kaikki pisteensä. Kilpailun voittaa eniten pisteitä kerännyt kisaaja.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Jethro Rostedt avautuu ikäkriisin keskellä: Mietin, mitä jää jäljelle kun kuolen

Kilpailut

Uusimmat