Kuva: AOP

Toni Wirtanen julkaisi kauniin kirjoituksen vaimostaan: "Hän on paras"

09.10.2017 07:45 - Reija Saarinen

Jannika B kilpailee parhaillaan Tähdet, tähdet -kilpailussa.

Apulanta-yhtyeen nokkamiehenä tutuksi tullut Toni Wirtanen, 42, julkaisi eilen illalla todella koskettavan kirjoituksen vaimostaan, Jannika B:stä.

Kyseisessä kirjoituksessa Wirtanen hehkuttaa vaimonsa rohkeutta ja  voimaa, jota hän itse voi vain mykistyneenä katsella vierestä. Wirtasen mukaan hän onkin suunnattoman onnellinen siitä, että voi kutsua juuri Jannikaa vaimokseen.

"Tänä iltana tämä upea nainen esiintyy Tähdet, tähdet-ohjelmassa. Tie sinne ei ole ollut helppo. Matkalla hän on taistellut vuorenkokoisia demoneita ja pimeimpiä varjoja vastaan. Olen nähnyt vierestä monta tällaista taistelua, mutta varmasti hän on käynyt niitä vielä monta enemmän yksin ja hiljaisuudessa. Hän on kertonut niistä itse muualla, enkä halua tässä niitä käsitellä enempää.
Se asia, että hän nousee tänään kauniina ja hehkuvana lavalle ja kameroiden eteen kertoo minulle voimasta ja rohkeudesta, jota en voi kuin mykistyneenä ihailla. Olen erittäin kiitollinen, ylpeä ja onnellinen saadessani kutsua häntä vaimokseni. Hän on paras," Wirtanen toteaa julkaisemansa yhteiskuvan yhteydesssä.

Kuva sai hetkessä miehen seuraajat sekaisin ja kommenttikenttä täyttyikin nopeasti hehkuttavista kommenteista.

"Kauniisti kirjoitettu. Arvostan."

"Ihana kun olette niin avoimia ja rehellisiä."

"Toi sun vaimos on kyllä aivan uskomaton paketti."

Otoksen näet alta.

Lue myös: Toni Wirtanen herkkänä perhe-elämästään: "Tuntuu hemmetin hienolta palata kotiin"

Lue myös: Toni Wirtanen Apulannan alkuvuosista: "Tallailtiin särjettyjen teinisydänten yli"

Kilpailut

Uusimmat