Kuva: AOP

Tomi Metsäketo pyytää nyt anteeksi: "Olen ollut monille ihmisille öykkärimäinen"

21.10.2017 12:04 - Iiro Myllymäki

Tähdet, tähdet -ohjelmasta pois potkittu Tomi Metsäketo tunnustaa tiedotteessa, että on käyttäytynyt typerästi monia kohtaan.

Tänään uutisoimme, että laulaja Tomi Metsäketo joutuu jättäytymään pois MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmasta. Syynä on laulajan ympärillä viime päivinä vellonut ahdistelukohu. Ohjelman tuotanto teki lopulta ratkaisun siitä, että Metsäketo ei saa jatkaa kilpailussa.

Nyt Tomi Metsäketo kertoo lähettämässään tiedotteessa tuntemuksistaan jouduttuaan jättämään kilpailun kesken.

- Olen saanut tiedon siitä, että MTV on sulkenut minut pois Tähdet, tähdet -TV-ohjelmasta. Otan tiedon vastaan surullisin mielin, sillä olen nauttinut ohjelman teosta, ja koko sen tekijäryhmä on muodostunut minulle läheiseksi ja tärkeäksi. Luonnollisesti tyydyn TV-kanavan päätökseen ja kiitän samalla kaikkia minua ohjelmassa äänestäneitä katsojia ohjelman aikana saadusta kannustavasta palautteesta, Metsäketo kertoo.

Metsäketo kertoo tiedotteessa, että kokee saamansa suuren kohujulkisuuden olevan osin ansaittua ja osin ansaitsematonta. Mies kertoo, että viime vuosina hänen elämässään on sattunut monia asioita, jotka ovat purkautuneet epätoivottavana käytöksenä.

- Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään. Samalla kuitenkin toivon suhteellisuudentajua erityisesti netissä käytävään keskusteluun. Olen työskennellyt parin viime vuoden ajan kovalla tahdilla konserttien ja muiden produktioiden parissa. Samaan ajanjaksoon on osunut isäni kuolema, joka oli minulle raskas asia. En ole siitä vieläkään selvinnyt. Lisäksi olen ollut pitkään poikamies ja hakenut uutta naisseuraa, joskus turhankin kärkkäästi ja liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla. Kun tähän kaikkeen liittää välillä käsistäni karanneen liiallisen juhlimiseni, on soppa ollut valmis, Metsäketo kertoo.

Tiedotteessa Metsäketo pyytää anteeksi käytöstään ja kertoo, että viime päivien julkisuus on saanut hänet näkemään oman käytöksensä uusin silmin. Hän kokee, että hänen elämässään on nyt kääntynyt uusi sivu.

- Uskon lisäksi siihen, että ihminen pystyy muuttumaan. Omalta osaltani muutos on jo alkanut. Aloitan nyt elämässäni uuden taipaleen ja toivon, että kanssaihmiset ja media voisivat minua tässä tukea, Metsäketo päättää kirjoituksensa.

Lue myös: Erika Vikman seuraavasta Tähdet, tähdet -vedosta: "En edes tunne tuota kappaletta"

Kilpailut

Uusimmat