Kuva: Senja Rapila

Cheek Ellessä: "Jos perhe olisi ollut isoin unelmani, minulla todennäköisesti olisi jo sellainen"

22.11.2017 10:13 - Reija Saarinen

Cheek ilmoitti viime viikolla lopettavansa uransa.

2000-luvun menestynein suomalaisräppäri Cheek ilmoitti viime viikolla lopettavasta uransa. Tämänkin hän tekee tyylillä, ja ennen kaikkea huipulla.

Mihin miehen askeleet seuraavaksi suuntaavat. Sitä mies ei tiedä oikein itsekään. Hänen suuri toiveensa onkin löytää se seuraava suuri unelma.

- Minulla ei ole Cheekinä yhtään unelmaa toteuttamatta. Nuorena räppärinä uskaliaimmat haaveni liittyivät Helsingin jäähallin täyttämiseen. On tapahtunut enemmän kuin osasin unelmoida. Nyt ei ole Jarellakaan mitään unelmaa, hän toteaa Elle-lehden haastattelussa.

Myöskään perheen perustaminen ei tunnu olevan ajankohtaista, vaikka muun muassa Cheekin äiti onkin jälkikasvua jo odotellut.

Viikonloppujaan miehen ei omien sanojensa mukaan tarvitse viettää yksin. Menneisiin suhteisiin hän ei kaipaa, vaikka vuonna 2014 tapahtuneen eron jälkeen kukaan nainen ei ole Cheekistä tuntunut siltä, että hän olisi halunnut alkaa vakavampaan suhteeseen.

-  Ei vain ole tuntunut siltä. Jos perhe olisi ollut isoin unelmani, minilla todennäköisesti olisi jo sellainen, hän kertoo.

Lue myös: Cheek: Jos olisin tehnyt erilaista musiikkia, en joutuisi nyt lopettamaan

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat