Kuva: Senja Rapila

JVG:n VilleGalle räjäytteli postilaatikoita lapsena - "Mutsi ja faija olivat fiiliksissä"

31.12.2017 11:15 - Iiro Myllymäki

VilleGalle muistelee lapsuutensa uudenvuodenviettoja, joihin kuului naapurin postilaatikon räjäyttely ilotulitteilla.

Räppäriduo JVG:llä on takanaan työntäyteinen vuosi, jota ovat leimanneet muun muassa riehakkaat keikat ja uuden albumin julkaiseminen. Jare ja VilleGalle kävivät vuoden 2018 kynnyksellä Iskelmän Iltapäivän Satu Kotosen haastattelussa, ja kaksikko päätyi muistelemaan lapsuutensa uudenvuodenviettoja.

VilleGalle myönsi keppostelleensa lapsena ilmapommi-ilotulitteiden kanssa.

- Juuri jouluna perheen kanssa muistelimme, kun olemme lapsena broidin kanssa kiusanneet naapuria ja räjäyttäneet niiden postilaatikot ihan paskaksi. Mutsi ja faija vasta nyt myönsivät, että he olivat ihan fiiliksissä siitä, koska se naapuri oli ihan mulkku, VilleGalle muistelee.

Myös Jare muistaa lapsuudestaan räjähtelevät Thunder King -pommit. Hän myös muistelee, että ilotulitteita ammuttiin huolettomasti lumihangesta. Nykyään turvamääräyksistä ja ilotulitteiden vaaroista puhutaan enemmän, mikä on kaksikon mielestä hyvä asia.

Kaksikko lähettää haastattelussa myös omat uudenvuodentoivotuksensa suomalaisille.

- Nauttikaa vuoden viimeisestä päivästä. Jos ei ole ollut niin huikea vuosi tänä vuonna, toivottavasti ensi vuosi on parempi, Jare sanoo.

- Nuoriso lopettaa toistensa kiusaamisen, ja käyttäydytään kivasti toisia kohtaan. Yritetään tehdä tästä mestasta parempi, VilleGalle summaa.

Lue myös: JVG:n VilleGalle ja Jare kiertävästä elämäntyylistään: "Yksi joulu tilasimme vain pitsat"

Satu Kotonen Iskelmän Iltapäivässä arkisin klo 14-18. Voit seurata Iskelmän Iltapäivää Facebookissa tästä linkistä.

Kilpailut

Uusimmat