Kuva: Senja Rapila

Yle: Jari Sillanpää sai syytteet - epäillään neljästä rikoksesta

04.01.2018 14:33 - Iiro Myllymäki - Luettu 3 498 kertaa

Laulajaa epäillään muun muassa huumausaineen käyttörikoksesta, kertoo Yle.

Laulaja Jari Sillanpäälle annetut syytteet on nyt kirjattu Helsingin käräjäoikeuteen. Epäilyt liittyvät miehen väitettyyn ajamiseen huumausaineiden vaikutuksen alaisena viime syyskuussa. Yle kirjoittaa, että syytteeseen on kirjattuna kolme rikosnimikettä: rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kaksi liikennerikkomusta.

Miehen epäillään ajaneen autoa huumausaineen vaikutuksen alaisena Helsingin Lönnrotinkadulla viime syyskuussa. Tämän lisäksi hänen autostaan on kerrottu löytyneen metamfetamiinia.

Poliisit pysäyttivät autoa ajaneen Sillanpään hänen tekemiensä ajovirheiden takia. Tämän seurauksena miehelle tehtiin huumetesti, jonka perusteella miehen veressä oli huumausainetta. Sillanpää kommentoi tapausta julkisesti Facebook-päivityksessään ja kertoi, että hänen liikennerikkomuksensa oli ainoastaan keltaisen viivan ylitys bussin ohittamisen jälkeen. 

"Lehdissä on kirjoitettu, että minun epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka kyseessä olikin hyvin vähäinen määrä. Oli ajattelematonta lähteä liikenteeseen, vaikka koin, että olin täysin ajokykyinen. Pyydän tätä anteeksi", mies kirjoitti päivityksessään.

Jari Sillanpää on kommentoinut kohauttanutta rikosepäilyä ja sen seurauksia myös monissa haastatteluissa. Pääset lukemaan miehen kommentteja tästä jutusta.

Lue myös: IS: Katri Helena surullisena Jari Sillanpään huumekohusta - "Toivon, että saa elämänsä järjestykseen"

Lähde: Yle

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat