Kuva: Senja Rapila

Heidi Sohlbergin upea ele syöpää sairastavaa naista kohtaan: "Meistä kumpikaan ei unohda sitä ikinä"

19.01.2018 11:45 - Henna Koste

Kun Heidi Sohlbergin fani ei päässyt tapaamaan häntä, missi päätti lähteä kotikäynnille.

Entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg, 36, on puhunut paljon syöpätaisteluistaan. Viime kesän lopulla hän järjesti juhlat parantumisen kunniaksi. Kaunotar on puhunut paljon rintasyövästä ja saanut paljon kiitosta siitä, että hän antaa voimaa syöpää sairastaville ja heidän läheisilleen. 

Tällä viikolla Sohlberg näytti jälleen upean luonteensa. 

- Olin Porissa juontamassa terveys- ja hyvinvointitapahtumaa kauppakeskuksessa. Bongasin Instagramista viestin, jossa eräs nainen kertoi käyvänsä läpi samaa kuin minä. Hän olisi halunut nähdä minut livenä ja ottaa yhteiskuvan, mutta olotila oli väsynyt sytostaattihoitojen vuoksi ja kaljun vuoksi ei ollut halua lähteä, Sohlberg kertoo.

Juontojen välissä ex-missi näpytteli naiselle viestin ja kysyi, missä hän asuu. Vastaukseksi hän sai toppuuttelua. Nainen ei todellakaan halunnut vaatia esikuvaansa luokseen. Sohlberg halusi kuitenkin kovasti tavata naisen ja niinpä hän suuntasi auton renkaat keikan jälkeen kohti tämän kotia. 

- En tee sitä sen vuoksi, että kaipaisin kiitosta. Se tulee sydämestä. Kun jaoin yhteisen kuvan, tiesin, kuinka iso juttu se on tälle toiselle ihmiselle. Hän ei ollut ennen sitä laittanut mitään kuvia kaljuna tai liikkunut niin julkisilla paikoilla, Sohlberg perustelee.

Tapaaminen oli kaunottaren mukaan ikimuistoinen.

- Hän tärisi. Vein hänelle kukkakimpun. Istuin tunnin hänen sohvallaan. Kerroin omasta sairaudesta ja fiiliksistä. Halusin jakaa hänelle energiaa, voimaa ja positiivisuutta. Uskon, että meistä kumpikaan ei unohda sitä ikinä, Sohlberg kertoo.

Sohlberg on mukana helmikuussa Maikkarilla alkavassa Kaunis elämä -ohjelmassa. Sarjassa tutustutaan suomalaisiin misseihin pintaa syvemmältä. Sohlbergin jaksosta ei tunnelatausta puutu.

Lue myös: Heidi Sohlberg järjesti juhlat parantumisensa kunniaksi - yllätti lääkärit kauniilla eleellä

Kilpailut

Uusimmat