Oho, mikä muutos! Plusmalli Marjaana Lehtinen karisti kovalla treenillä 80 kiloa

29.01.2018 11:45 - Henna Koste

Marjaana Lehtinen on näyttänyt aina upealta. Nyt hän esittelee uutta muodonmuutostaan ja kertoo treenivinkkejä.

Hallitseva Suomen Miss Plus Size Marjaana Lehtinen, 35, on upea kaunotar. Nainen on ilmoittanut Instagram-tilillä pudottaneensa 80 kiloa painostaan. Lehtinen viihtyykin ilmeisen paljon salilla. Nainen on jakanut inspiroivia ennen ja jälkeen -kuvia Instagramissa, jossa hänen kovan työn tuloksensa todella näkyvät. 

Tuoreessa salikuvassaan Lehtinen kuvaileekin kuntokuuriaan. 

"Viime viikolla 3 salitreeniä, 2 aerobista, yhteensä 6 tuntia verta, hikeä ja kyyneleitä. Ja jokainen lihas huutaa mun kropassa, että mitähän helvettiä sä nainen taas teet mulle", Lehtinen kertoo kuvatekstissä. 

Hän vinkkaakin seuraajilleen, että painon pudottajan kannattaa laittaa ensin ruokavalio kuntoon. Vasta sen jälkeen on hyvä aloittaa liikunta. Sopivaa lajia hän neuvoo harjoittelemaan sitkeästi kolmesta viiteen kertaa viikossa kahden kuukauden ajan.

"Vaikka olisi kuinka kurjaa, niin lupaan, että se asenne vielä muuttuu ja alat nauttia siitä. Minunkin treenien ensimmäiset kuukaudet oli ihan hirveää kuraa. Ja oli jopa nyt haasteita motivaation kanssa, kun palasin kuuden viikon tauon jälkeen takasin salille", Lehtinen kannustaa.

Hän muistuttaa, että itselleen on syytä olla armollinen. Lepoa ei sovi unohtaa!

Katso kuvat missikaunottaren suuresta muodonmuutoksesta.

Lue myös: Uskomaton muodonmuutos - Jenna laihdutti liki 40 kiloa vuodessa

Kilpailut

Uusimmat