Kuva: Mikko Räsänen

Syöpään sairastunut Neon 2 -tähti avautui voinnistaan: "Lavalla pimeni silmissä"

26.04.2018 13:30 - Katariina Auvinen

Jussi Rainio kertoi Iskelmälle aloittavansa sädehoidot ensi viikolla.

Neon 2 -yhtyeestä tuttu Jussi Rainio, 53, teki järkyttävän paljastuksen omalla Facebook-sivullaan pari viikkoa sitten, että hän on kamppaillut syöpää vastaan jo puoli vuotta. Hän kertoi havahtuneensa koviin vatsakipuihin, joka paljastui tutkimuksissa imukudossyöväksi. 

Miehen mukaan sytostaattihoidot tepsivät kasvaimeen ja se saatiin pois. 

- Sytostaattihoidot ovat aina rankkoja. Hoidot imevät mehut kasvaimesta, mutta myös koko miehestä. Esimerkiksi oma kunto ei ole lähimainkaan sitä, mitä se voisi olla ja mitä se oli, nyt alkaa sentään parta ja kulmkarvat hieman kasvamaan, Rainio kertoo Iskelmälle antamassaan haastattelussa. 

Rainio aloittaa sädehoidon ensi viikolla. Hän ei vielä tiedä, miten oma keho tulee reagoimaan vielä rankempiin hoitoihin. 

- Siinä kestää aikansa, että jaksaa vetää tunnin lavalla. En ole missään vaiheessa lopettanut keikkailua. Se on toki auttanut, että on voinut jakaa lavalla osuudet Ressun kanssa, vaikka silmissä välillä pimeni, Rainio sanoo. 

Mies on pitänyt kunnostaan huolta jo pitkään, joten sairaus tuli täydellisenä yllätyksenä. 

- Tuli sellainen epäusko, että eihän minulle voi käydä näin. En ole koskaan ollut edes kipeänä ja nyt löytyi möykky vatsasta. 

Hän kuitenkin aikoo palata lavoille entistä ehompana. 

- Kyllä tämä vielä voitetaan, hän kiteyttää. 

Lue myös: Neon 2 -tähden raju paljastus: Taistellut syöpää vastaan puoli vuotta!

Kilpailut

Uusimmat