Kuva: Mikko Räsänen

Jari Aarniota esittävä Kari Hietalahti: "Mietin saako tästä edes tehdä sarjaa"

11.05.2018 17:15 - Henna Koste

Kari Hietalahti ei miettinyt hetkeäkään, kun häntä pyydettiin Jari Aarnion rooliin.

Näyttelijä Kari Hietalahti, 53, tähditää tänä keväänä Keisari Aarnio -sarjaa. Huumepoliisin entistä päällikköä Jari Aarniota näyttelevä Hietalahti otti projektin innolla vastaan.

Aarnion vyyhdin purkautuessa, näyttelijäkonkarille ei tullut heti mieleen, että siitä tehtäisiin sarjaa tai elokuvaa. Hän toteaa, että äkkiä kuitenkin tuli ilmoituksia, että tapauksesta on tekeillä jotain käsikirjoitettua.

- Kun keissi on kesken, niin ei ensimmäiseksi tule mieleen, että tuleekohan siitä sarja. Mietin, voiko tai saako siitä edes tehdä sarjaa. Näköjään on saanut, näyttelijä toteaa.

Hietalahti huomauttaa, että sarjassa on muutettu liuta nimiä. Jari Aarnion ja keskeisissä rooleissa olevien toimittajien Minna Passin (Pilvi Hämäläinen) ja Susanna Reinbothin (Kirsi Ylijoki) nimiä ei ole muutettu. Hietalahti myöntää pohtineensa Aarnio-sarjan roolitusta ennen kuin häneen oltiin otettu yhteyttä.

- Totta kai se kävi mielessä, että kukahan tuo (Aarnio) voisi olla. Kun sain kuulla, että minut halutaan rooliin, olin todella iloinen. Tuo on niin spesiaali ja vaativa rooli. Se oli iso haaste. Mielelläni otin sen vastaan, enkä miettinyt yhtään, näyttelijä kertoo.

Hietalahti on saanut roolisuorituksestaan ja sarjasta pääasiassa positiivista palautetta.

- Pääasia on se, että siihen uskotaan. Sitä katsotaan keissinä. Minusta siinä näytellään todella hyvin ja tosissaan. Sarjassa on 150 näyttelijää  ja paljon sellaisiakin, joita ei olla nähty vähään aikaan. Suomalaiset näyttelijät ovat hyvässä vedossa, Hietalahti kiittelee.

Lue myös: Kari Hietalahti: "Vintiöitä tehtiin humalassa ja ilman käsikirjoitusta"

Kilpailut

Uusimmat