Kuva: Senja Rapila

Sami Hedberg ylistää Ismo Leikolan menestystä ulkomailla: "V*tun kova juttu"

22.05.2018 15:00 - Iiro Myllymäki

Sami Hedberg on seurannut ystävänsä ulkomaanvalloitusta mielenkiinnolla sivusta.

Sami Hedberg, 37, on yksi Suomen tunnetuimpia stand up -koomikkoja, ja samaan kastiin voi lukea myös Ismo Leikolan. Ismo Leikola, 39, luo parhaillaan uraa Yhdysvalloissa, missä hänen näkyvin saavutuksensa on ollut päästä vierailemaan Conan O’Brienin talk show’ssa koomikkovieraana. Leikolan esitys lähti leviämään netissä hurjaa vauhtia. Sami Hedberg on kommentoinut koomikkokollegansa ja ystävänsä menestystä Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssi-ohjelman haastattelussa.

Hedbergiä itseään ei ole koskaan kiinnostanut lähteä valloittamaan ulkomaita komiikallaan. Leikola puolestaan alkoi jo vuosia sitten tavoitella kansainvälistä suosiota tekemällä keikkoja englanniksi monilla klubeilla muun muassa Britanniassa ja Pohjoismaissa.

- Hän teki ja teki ja teki. Sitä oli makeeta katsoa vierestä. Kelasin, että hän varmasti menee eteenpäin, koska hän halusi sitä niin paljon. Se on pitkä tie. Ihmiset eivät tajua, että on ihan sairaasti niitä, jotka yrittävät samaa, Hedberg sanoo.

Miehen mukaan jo viiden minuutin palkattoman keikka-ajan saaminen on Yhdysvalloissa läpimurtoa yrittävälle koomikolle iso juttu.

- Jos saa 15 minuutin tai 20 minuutin slotin, on jo ihan kurko, eikä niistä keikoista edes makseta mitään. Se on järkyttävä maailma tuolla ulkomailla. Se, että on Conan O’Brienin ohjelmassa esiintymässä, on jo ihan v*tun kova juttu, Hedberg hehkuttaa.

Voit katsoa Leikolan Conan-vedon alta.

Sunnuntaibrunssin haastattelussa mies puhuu myös muun muassa erosta puolisostaan. Voit kuunnella koko haastattelun alta.

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot.

Lue myös: Sami Hedberg joutui kieltäytymään elokuvaroolista - paljastaa nyt haaveensa näyttelijänä

Lue myös: Koomikko Ismo Leikola viihdytti amerikkalaisia peppuvitseillä - sai riemastuneen vastaanoton

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat