Kuva: Senja Rapila

Rakastunut Samu Haber kertoo, mistä hyvä parisuhde koostuu - "Se on varmasti tärkein juttu"

02.12.2018 18:15 - Lauri Kujanpää

Sunrise Avenue soittaa stadionkonsertin Suomessa 15.6.2019 Telia 5G Areenalla.

Rakkaus on ihana asia ja sen tietää myös kihloissa oleva Sunrise Avenuen Samu Haber, 42. Laulajakomistus kertoo Voice:Fille, mistä hänen mielestään hyvä parisuhde koostuu.

- Hyvä parisuhde koostuu aidosta halusta olla yhdessä. Se on varmasti se tärkein juttu ja sen jälkeen tulevat luottamus ja toisen arvostus. Pitää olla yhteisiä juttuja ja sitten omia juttuja ja elää tasapainossa.

Rakastunut Haber paljastaa myös, mitkä ovat hänelle suuria intohimoja musiikin lisäksi.

- Urheilu on kaikissa muodoissaan tärkeää – rakastan niin liikuntaa kuin penkkiurheilua. Sitten valokuvaus on iso juttu. Minulla on aina keikkamatkoilla ihan pro-kamat mukana ja nyt olen esimerkiksi lähdössä Kuubaan kuvaamaan.

- Tuosta valokuvaamisesta pitää sanoa se, että olen kuvannut paljon ihmisiä, ihmisten hetkiä, iloja ja suruja. Ehkäpä joskus julkaisen näistä valokuvakirjan. Yksi onnistuneimmista kuvista on sellainen, missä oltiin soittamassa eräässä nyrkkeilytapahtumassa ja sain siellä kuvauspassin. Oli hauskaa, kun ihmiset ihmettelivät siellä kuvauskarsinassa, että mitä ihmettä siellä oikein tein. Tuolla kuitenkin sain todella upean otoksen, jossa mestaruuden voittanut David Haye tuulettaa käsi ylhäällä. Siitä kuvasta olen teettänyt myös suuren taulun työhuoneeni seinälle.

Sunrise Avenue järjestää ensi kesänä järkälemäisen stadionkeikan Telia 5G Areenalla 15.6.2019. Tapahtuman lisätiedot näet alta.

Sunrise Avenue

La 15.6.2019 Telia 5G Areena, Helsinki

Ovet klo 17

LIPUT:

Myyntiin ke 28.11. klo 9

Palvelumaksuineen alkaen 49,50 / 59,50 / 69,50 / 79,50 euroa Ticketmasterista.

Myynnissä myös VIP-paketteja

Lue myös: Sunrise Avenue vetää ensi kesänä stadionkeikan Helsingissä!

Lue myös: Sunrise Avenue julkaisi uuden kappaleen - kuuntele Dreamer

Lue myös: Samu Haberin unelmien kesäpäivä olisi täynnä toimintaa: "Vedeltäisiin siinä toisiamme narun perässä"

Kilpailut

Uusimmat