Kuva: Mikko Räsänen

Hanna Pakarinen avautuu äitiydestä: "Se on ollut minulle kova paikka"

23.12.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Naisen perhe täydentyi vauvalla toukokuussa. Nyt on vuorossa ensimmäinen joulu vauvan kanssa.

Laulaja Hanna Pakarinen, 37, sai toukokuussa ensimmäisen lapsensa miehensä Risto Niinikosken kanssa. Poika on muuttanut naisen elämän kertaheitolla ylösalaisin. Hän kertoikin Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa, että joulusta tulee jännittävä, koska se on myös perheen ensimmäinen yhteinen joulu. 

- Vuosi on ollut aikamoinen, koska toukokuussa syntyi poika ja hän on ollut koko ajan päällimmäisenä ajatuksissani. Olen myös huomannut, että muistini on huonontunut armottomasti lapsen saamisen jälkeen, mutta niin eräs ystäväni kertoi tapahtuvan, Pakarinen nauraa. 

Naisella on ollut aina todella hyvä muisti, mutta äitiyden myötä se on kokenut pienen kolauksen. 

- Se on ollut minulle kova paikka, koska olen aina ollut ylpeä erinomaisesta muististani. Luulen kuitenkin, että huononeminen johtuu huonoista yöunista, joten toivottavasti se parantuu ajan myötä, hän pohtii. 

Pakarinen ei vielä osaa sanoa, kuinka äitiys on muuttanut häntä. 

- Olen kuitenkin saanut elää pitkään aikuisena, niin ettei minun ole tarvinnut huolehtia muista kuin itsestäni, joten tämä on jännää aikaa. En kuitenkaan osaa vielä analysoida miten lapsi on tai tulee muuttamaan minua, hän kertoo. 

Joulu sujuu tällä erää kotona, mutta Pakarinen käy esiintymässä miehensä kanssa aattona hyväntekeväisyystapahtumassa. 

- Viimeisten kymmenen vuoden aikana meillä on ollut todella erilaisia jouluja. Nyt olemme viettäneet pari viimeistä joulua keskenään kotona. Toivonkin, että tämän vuoden hyväntekeväisyystapahtumasta voisi tulla meidän perheelle jonkinlainen perinne, jossa poikakin olisi mukana myöhemmin. Saisimme jakaa esimerkkiä pojalle ja olla tekemässä hyvää, hän kiteyttää. 

Lue myös: Hanna Pakarinen palasi Instagramiin tauon jälkeen - "Vähän ahdisti tulla takaisin"

Lue myös: Hanna Pakarinen synnytti esikoisensa: ”Miun elämäni miehet”

Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan. 

Kilpailut

Uusimmat