Kuva: AOP / Senja Rapila

Tänään tv:ssä: Seela Sella, 82, tutustuu Teflon Brothers -räppäriin - ylistää tämän luonnetta

11.02.2019 07:10 - Senni Loikala

Näyttelijäkonkari Seela Sella ja Teflon Brothers -yhtyeestä tunnettu räppäri Heikki Kuula tapaavat ensimmäisen kerran Mullan alta -ohjelman parissa.

Mullan alta -sarjan päätösjaksossa Teflon Brothers -yhtyeen Heikki Kuula, 36, ja laulaja Yona, 34, tekevät uudet kappaleet edesmenneen runoilijan Lauri Viidan runojen innoittamana.

Sarjan ideana on, että kussakin jaksossa kaksi kotimaista artistia valitsee ennalta määrätyn edesmenneen suomalaisrunoilijan tuotannosta mieleisensä runon. Artistit heittäytyvät runon ja runoilijan maailmaan, ja versioivat runosta itsensä näköisen kappaleen.

Illan jaksossa yhtyeensä menevistä rap-kappaleista tunnettu Heikki Kuula valitsee työstettäväkseen Viidan runon Luominen. Kuula tapaa kappaletta varten näyttelijä Seela Sellan, 82, jolla on erityinen suhde kyseiseen runoon.

Heikki Kuula ja Seela Sella eivät ole tavanneet aiemmin. Näyttelijäkonkari vaikuttuu voimakkaasti Kuulasta ja kehuu hänen luonnettaan.

- Ensivaikutelma on aivan hurmaava. Ihminen, joka on luonnollinen ja vaatimaton. Oma itsensä heti. Lepää toisen päällä. Semmoinen olo tuli. Jotenkin turvallinen olo, Sella kuvailee.

Sella huomaa, että työskennellessään Kuula on hieman erilainen.

- Sitten kun hän kuuntelee tuota juttua, mitä me tehtiin, tulee (esiin) ammatillinen Heikki, joka on vähän erilainen. Hymy on eri, ilmeet ovat eri, hän menee omalle alueelleen. Se on toinen minä, joka on varmempi minä.

20.00
Yle TV2
Mullan alta

Lue myös: Seela Sella, 80, ohjeistaa naisia: Miehelle kannattaa antaa seksiä, vaikka ei haluttaisi!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat