Kuva: Senja Rapila

Niina Backman neuvoi petetyksi tullutta naista - pian kolmiodraama sai yllättävän käänteen

06.03.2019 17:25 - Senni Loikala

Miehensä pettämisestä kiinni saanut suomalaisnainen otti Niina Backmanin vinkistä vaarin.

Uutisoimme tiistaina Radio Novan studioon Hiili-nimimerkillä lähetetystä viestistä, jossa eräs suomalaisnainen kertoi saaneensa aviomiehensä kiinni pettämisestä. Nainen kertoi lukeneensa miehensä puhelimeen tulleen yksityisviestin sillä välin, kun mies oli suihkussa. Viestissä miehen salarakas suunnitteli seuraavaa tapaamista ravintolaan.

Radio Novan juontaja Niina Backman pohti, voisiko nainen ottaa yhteyttä salarakkaaseen.

- Mielenkiintoista olisi kuulla, mitä puolisosi on kertonut suhteestanne. Sieltä saattaa paljastua peitetarina esimerkiksi siitä, että olette eroamassa, Backman sanoi lähetyksessä.

Kolmiodraama sai Hiili-nimerkkiä käyttäneen naisen mukaan keskiviikkona uuden käänteen. Nainen tiedotti asiasta Radio Novan juontajia viestillä.

Kiitos Niina vinkistä. Ansiostasi järjestyi ”liikelounas” tänään puoliltapäivin. ”Hiili” ja ”Raksu” kohtasivat. Kerroin hänelle kaiken, mitä rakas aviomieheni oli jättänyt väliin. Mieheni mukaan olisimme tapailleet vasta noin puolentoista vuoden ajan. Jep jep, just joo: kerro tuo 10- ja 13-vuotiaille pojillemme ja nimettömän sormukselle, joka on ollut siinä kohta 15 vuotta”, nainen kertoi. Naisen mukaan tapaaminen hänen ja miehensä salarakkaan välillä sujui niin hyvin, kuin ikävässä tilanteessa oli mahdollista.

Viestistä käy ilmi, että miehellä ja salarakkaalla piti olla treffit keskiviikkoiltana. Ilmeisesti nainen ja hänen miehensä salarakas sopivat, ettei salarakas saavu paikalle. ”H-hetki tänään klo 17. On ne julmia nuo naiset, kun tekevät ohareita. Miesrukka, odottaa pöydässä yksin eikä kukaan tule… Vai tuleeko…”, nainen päätti viestinsä.

Kuuntele Radio Novan Iltapäivää arkisin kello 14-18. Seuraa ohjelmaa myös Facebookissa.

Radio Nova, Voice.fi ja Kiss ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: 10 asiaa, jotka hyvinvoiva parisuhde tarvitsee - toteutuvatko omassa suhteessasi?

Lue myös: Miksi ihminen pettää? Tiede selvitti vastauksen

Lue myös: Millainen ihmistyyppi pettää todennäköisimmin? Yhdistävät luonteenpiirteet listattiin

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat