Kuva: Mikko Räsänen

Maria Veitola paljastavassa topissa tuoreessa somekuvassa - fani: "Mikä ihmiskoe käynnissä?"

13.03.2019 10:00 - Senni Loikala

Jotkut yllättyivät Maria Veitolan tuoreesta Instagram-päivityksestä.

Televisiotoimittaja Maria Veitola, 46, päivitti myöhään tiistaina 113 000 seuraajan Instagram-tiliään kuvalla, jossa hänen ulkonäkönsä on huoliteltu ja hän on pukeutunut avonaiseen toppiin. ”Heruuko?”, Veitola kysyy päivityksessä.

Aiemmin Maria Veitola on puhunut julkisuudessa sitä vastaan, että monet antavat sosiaalisessa mediassa täydellisen kuvan itsestään ja elämästään. Veitola julkaisee Instagramissa kuvia tavallisen arjen keskeltä ja on kertonut esimerkiksi myös paniikkihäiriöstään.

- En tahdo osallistua sen maailman tekemiseen, missä matkustetaan täydellisiin maisemiin ulkomaille, missä ollaan upeissa vaatteissa, missä on ihana käsilaukku. Saa olla niinkin, mutta kun se on tehty normaaliksi, niin haluan kertoa myös, että on tavallista, että käy terapiassa, että itkee ja on masentunut, että elämässä voi olla monenlaisia sävyjä, Maria Veitola kertoi helmikuussa Vappu ja Marja Live -talk show'n suorassa lähetyksessä.

Tätä taustaa vasten jotkut ovat yllättyneet Veitolan tuoreesta päivityksestä. "Apua, mikä ihmiskoe on käynnissä?", kysytään yhdessä kommentissa. "Olet kauniimpi kuin yksikään tyhjäpää somekinkku", todetaan toisessa kommentissa. "Olet upea meikattuna, mutta vielä kauniimpi juuri heränneenä", toteaa yksi päivitystä kommentoineista.

View this post on Instagram

Heruuko? #kaupallinenyhteistyö

A post shared by Maria Veitola (@mariaveitola) on

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Myöhemmin Maria Veitola julkaisi uuden Instagram-kuvan, jossa hän on huppari päällään. Veitola totesi päivityksessä, että: "toivottavasti heruu myös vaatteet päällä."

Lue myös: Maria Veitola kertoi talk show'ssa havaintonsa Vappu Pimiän somekuvista: "Rakastan sitä, kun.."

Uusimmat