Kuva: AOP

IS: Kauniit ja rohkeat -tähti Annika Noelle tapaili suomalaiskollegaansa: "Nykyään olemme ystäviä"

14.03.2019 07:18 - Reija Saarinen

Noellen tapailema Johannes Holopainen muistetaan muun muassa Tuntematon sotilas -elokuvasta.

Supersuositussa ja vuosien ajan jatkuneessa tv-sarjassa, Kauniit ja rohkeat, näyttelevä Annika Noelle kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa tapailleensa suomalaista näyttelijäkomistusta.

Noellen mukaan hän kävi muutamilla treffeillä Johannes Holopaisen kanssa, joka muistetaan muun muassa Hevireissu sekä Tuntematon sotilas -elokuvista.

- Kävimme Johanneksen kanssa muutamilla treffeillä, mutta olemme nyt ainoastaan hyviä ystäviä. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut tutustua häneen, Noelle hehkuttaa Ilta-Sanomien haastattelussa.

Noellen mukaan hän kunnioittaa suuresti Holopaisen ammattiaitoa.

- Kunnioitan häntä kollegana, koska mielestäni hän on uskomattoman lahjakas. Hän tekee loistavaa työtä ja on erittäin intohimoinen näyttelemistä kohtaan.

Noelle vieraili myös joulun aikaan Suomessa, sillä hän kaipasi todellista rentoutumishetkeä. Lomansa aikana hän kokeili myös saunaa, Holopaisen suostuttelemana.

- Hän suositteli sitä. Hän sanoi, että saunaan kannattaa ottaa mukaan kylmä olut ja niin minä sitten tein. Se oli yksi rentouttavimmista kokemuksista ikinä, hän jatkaa.

Lue myös: Yllättävä ilmiö piinasi näyttelijöitä Tuntematon sotilas -elokuvan kuvauksissa

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat