Kuva: Senja Rapila

Anna Abreu julkaisi hehkeän napapaitaselfien - ADHD-kommentti sai ihmiset avautumaan

11.04.2019 16:15 - Senni Loikala

ABREU mainitsi päivityksessä, ettei pidä flunssan parantelusta makoilemalla ADHD:n takia.

ABREU, oikealta nimeltään Anna Heiskari, 29, päivitti torstaina yli 138 000 seuraajan Instagram-tiliään selfiellä, jota monet fanit ovat ihastelleet päivityksen kommenttikentässä.

Kuvatekstissä artisti paljastaa kuitenkin makaavansa sairasvuoteella. ”Just nyt en todellakaan näytä tuolta, kun koitan selvitä flunssasta peiton alla sen näköisenä, että edes oma mutsini ei tunnistaisi minua”, artisti kirjoittaa. ABREU julkaisi realistisia kuvia itsestään flunssan kourissa Instagramin Tarinoiden puolella.

ABREU:n tulisi toipua pian, sillä hänellä on perjantaina keikka. ”Kaikki kuurit päällä ja luotan siihen, että huomenna olen kunnossa ja voidaan vetää Himos Areenalla kostobileet parantumiseni kunniaksi”, poppari kirjoittaa ja päätti päivityksensä näin: ”Ps. Minun ADHD ei diggaa tästä makoilusta.

Käynnisti keskustelun ADHD:sta

ABREU:n maininta ADHD:sta, eli aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriöstä, sai huomiota päivityksen kommenteissa. Alla poiminnat keskustelusta.

Täällä aikuisiällä ADHD-diagnoosin saanut. Ihan virallisesti siis. En kanssa osaa olla paikallani pitkiä aikoja”, yksi kirjoittaa. 

Propsit ADHD:n mainitsemisesta! Se ei ole mikään mörkö, eikä siitä pidä sellaista tehdä, jutella siitä pitää”, toinen jatkaa.

ABREU paljastaa kuvapalvelun Tarinoissa, että sai useita yksityisviestejä keskittymishäiriöön liittyen. ”Tosi moni ADHD-aikuinen pisti minulle viestejä äsken edelliseen postaukseen liittyen, jossa mainitsin ADHD:n. Oli todella mielenkiintoista keskustella teidän kanssa ja jakaa kokemuksia. ADHD:ta ei tarvitse hävetä tai peitellä, vaan mielestäni näistä asioista pitäisi käydä avoimempia keskusteluita ja jakaa kokemuksia”, poppari kirjoittaa ja jatkaa:

Koen, että ADHD-piirteeni ovat auttaneet aika paljon minua urallani ja tällä alalla. Se ei ole aina vaan este, joissain jutuissa päinvastoin!

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Abreu esittelee kevään trendipaidan - voit löytää omasi muutamalla eurolla

Lue myös: Anna Abreu mukana uudessa animaatiossa - katso pätkä elokuvasta

Lue myös: Sanni uudisti kulmakarvatyyliään - fanit ihastuivat täysillä upeaan selfieen, katso

Kilpailut

Uusimmat