Kuva: AOP

MTV: Kun erouutinen tuli julki, Piritta Hagman toimi nopeasti - lapset mökille otsikoilta piiloon

16.04.2019 16:00 - Iiro Myllymäki

Uutisen levitessä parin lapset eivät vielä tienneet erosta.

Piritta ja Niklas Hagmanin avioerosta uutisoitiin viime joulukuussa. Pari oli naimisissa yli kymmenen vuoden ajan. Nyt Piritta Hagman, 39, kertoo MTV3:n Studio-keskusteluohjelmassa, millaiseen erikoiseen ratkaisuun pari päätyi eron julkitulemisen yhteydessä lastensa suhteen.

Piritta Hagman kertoo, että pari pitkitti erosta kertomista viimeiseen asti eikä moni tiennyt parin eron hakemisesta ennen kuin asia tuli julkisuuteen. Kun uutinen erosta tuli julki, Niklas Hagman oli Selviytyjät Suomi -sarjan kuvauksissa.

- Olin yhtäkkiä tilanteessa, että minun pitää kerätä lapset koulusta ja erouutinen on julkistettu netissä. Lapset eivät vielä tienneet erosta. Hain lapset ja vein heidät mökille piiloon, ja odotimme, että Niklas tulee kotiin, Hagman kertoo.

Voit katsoa naisen haastattelupätkän alta. Videolla myös lastenpsykiatri Jari Sinkkonen kertoo, miten lapsille kannattaa avioerosta kertoa.

Parilla on kolme yhteistä lasta. Piritta Hagman paljasti helmikuussa Anna-lehdessä, että pari asuu erosta huolimatta edelleen yhdessä. Jos ja kun uudet kumppanit astuvat kuvioihin mukaan, muutto on ajankohtainen.

- Meillä kummallakaan ei ole kiire minnekään. Tulemme todella hyvin toimeen, ja tykkäämme toisistamme yhä, Hagman kertoo.

Lue myös: Anna: Ystävät ihmettelevät eronneiden Piritta ja Niklas Hagmanin valintaa - asuvat vielä yhdessä

Kilpailut

Uusimmat