Kuva: Emmi Moilanen

JVG:n VilleGalle kertoo, milloin hän tiesi olevansa suosittu: "Mikko Leppilampi tanssi pöydällä"

19.04.2019 14:45 - Katariina Auvinen

Pari vieraili Satu Kotosen sunnuntaivieraina.

JVG vieraili Iskelmän Satu Kotosen Sunnuntaivieraina. Koko haastattelu on kuunneltavissa RadioPlayn kautta. Duo nousi menestykseen vuonna 2011, kun Häissä-biisi nousi valtavaan suosioon. Sitä siivitti myös Suomen jääkiekkojoukkueen voittama maailmanmestaruus. 

Kotonen tiedusteli miehiltä, mikä oli se hetki, kun he ymmärsivät nousseensa suosituiksi. 

- Minulla se oli tilanne, kun astelin biisin ja maailmanmestaruuden jälkeen yökerho Tigeriin Helsingissä ja vip-tilan ovimies toivotti minut kätellen tervetulleeksi paikalle. Sen jälkeen näin, kuinka tilassa juhlivat myös Duudsonit ja Jasper Pääkkönen. Siellä oli myös Mikko Leppilampi, joka tanssi pöydillä ja lauloi ulkoa Häissä-biisiä, VilleGalle kertoo. 

Mies muistaa kivunneensa dj-kopille tervehtimään, jonka jälkeen hän ymmärsi, että jotain on muuttunut. Jare muistaa myös, että hänestä tuntui, että duo pomppasi suosioon yhden yön aikana. 

- Kyllä sen muistaa, kun yhtäkkiä olimme Tarja Halosen ja Vesa-Matti Loirin kanssa samalla lavalla torilla. Se veti pojan hiljaiseksi, hän kiteyttää. 

- Tuolloin luulimme, että JVG tunnetaan joka puolella, mutta nyt kahdeksan vuotta myöhemmin teemme vieläkin töitä sen eteen, että meidät tiedettäisiin ympäri Suomea, VilleGalle pohtii. 

Kuuntele koko haastattelu alta. 

Lue myös: Raptori-muusikko myöntää menneisyyden vaikuttaneen uskottavuuteen: "En kuitenkaan kadu sitä"

Lue myös: Suosittu urheiluselostaja puhuu saamistaan tappouhkauksista - "Olen pelännyt lasteni puolesta"

Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan. 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat