Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Putous-hahmolle hylättyjä ääniä eduskuntavaaleissa - näyttelijältä tiukka kommentti!

02.05.2019 18:00 - Senni Loikala

Pentti Olavi Liitikko saa Putouksen finaalissa vastaansa Nöpö-Felixin.

Lauantaina Putouksen 11. tuotantokausi huipentuu finaaliin, jossa toisistaan ottavat mittaa Christoffer Strandbergin näyttelemä Nöpö-Fenix ja Ernest Lawsonin näyttelemä Pentti Olavi Liitikko.

Iskelmän Satu Kotonen tavoitti torstaina Lawsonin puhelimitse kertomaan tunnelmistaan finaalin alla.

- Olen todella iloinen ja positiivisesti yllättynyt, miten hyvin kansa on sietänyt. Penttikin sanoo, että kyllä kansa sietää. Silti yllätyin, miten hyvin hahmoni on otettu vastaan ja iloisin mielin mennään finaalia kohti ja katsotaan, millaiseen lukuun päätetään Pentin tarina.

Pentti Olavi Liitikon hahmo on ollut erityisen ajankohtainen huhtikuussa järjestettyjen eduskuntavaalien ansiosta. P. O. Liitikko edustaa Suomen pienintä puoluetta, ruskeaa tulevaisuutta. Puolue lupaa olla kaikkien asialla.

Näyttelijä kommentoi hylättyjä ääniä

On tavallista, että eduskuntavaaleissa pieni osa äänistä joudutaan hylkäämään. Tänä vuonna Putous-hahmo inspiroi pientä osaa äänestäjistä. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi, että Uudenmaan vaalipiirissä ääniä saivat Aku Ankan, Muumipapan, Mustanaamion, Jeesuksen ja joulupukin lisäksi myös ruskea tulevaisuus.

Ernest Lawson kertoi Satu Kotoselle lukeneensa lehdestä, että eduskuntavaaleissa ääniä oli annettu niin ruskealle tulevaisuudelle kuin Pentti Olavi Liitikolle. Tähän Lawson kommentoi näin:

- Toisaalta huvittaa, mutta toisaalta harmittaa. Kerta kun äänioikeus, olisitte nyt käyttäneet sen oikeaan ehdokkaaseen ja Penttiä voi äänestää Putouksessa mieluummin.

Katso alta yksi Pentti Olavi Liitikon sketseistä.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Kuuntele Iskelmän Iltapäivää arkisin kello 14-18. Seuraa Iskelmän Iltapäivää myös Facebookissa.

Lue myös: Ernest Lawson kertoo Putous-elämästä - "Yksi jakso on kuin puolitoistatuntinen maraton!"

Lue myös: Putous-tähti Ernest Lawson julkaisi harvinaisen parisuhdekuvan: ”Maailman paras vaimo"

Kilpailut

Uusimmat