Kuva: Senja Rapila

Pete Parkkonen julkaisi paljastavan kirjoituksen - viittaa parisuhteensa päättymiseen

09.05.2019 17:15 - Senni Loikala

Pete Parkkonen kertoo sosiaalisessa mediassa avoimesti ajatuksiaan elämän suurista kysymyksistä: uskosta, vastoinkäymisistä ja suhteesta omaan itseensä.

Onpa siistiä, miten Petessä on noin syvällinen ja pohdiskeleva puoli!

Poppari Pete Parkkonen, 29, julkaisi torstaina Instagram-tilillään kuvan, jossa henkilö seisoo risti kädessään auringonlaskun aikaan rannalla. Kuvatekstissä Parkkonen pohtii uskoa, itseensä luottamista ja vastoinkäymisten merkitystä elämässä.

Rististä ajatellaan yleensä ensimmäisenä kirkkoa, Jeesusta ja jumalia. Minulle risti meinaa yleistä uskoa kaikkeen. Esimerkiksi uskoa itseensä”, Parkkonen kirjoittaa.

Poppari kertoo, että hänen mielialansa on joskus maassa jopa viikkoja. ”Olen enimmäkseen positiivinen ihminen, muttei elämä olisi elämää ilman sitä kuuluisaa ”vuoristoratahelvettiä.” On päiviä ja viikkoja, jolloin tuntuu, että kaikki on perseestä ja mikään ei onnistu.

Elämän rajallisuus on mietityttänyt Parkkosta. ”Joku voima minut saa aina kuitenkin miettimään, että ”väliaikaista kaikki on vaan.” Ja niin on ollutkin”, hän kirjoittaa.

Parkkonen kertoo isältään saamastaan elämänohjeesta. ”Muistan, kun faija sanoi minulle, kun erosin ensimmäisestä suhteestani: Jos ei olisi alamäkiä elämässä, niin onnistumiset eivät tuntuisi miltään ja ei olisi mitään mihinkä tähdätä.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Pete Parkkonen julkaisi yhteiskuvan lapsensa kanssa - katso suloinen otos

Lue myös: Pete Parkkonen seksuaalisesta häirinnästä: 'Musavideon tapahtumat eivät anna lupaa koskea'

Lue myös: Pete Parkkonen avautui terapiasta: "Sut lyödään hulluksi heti"

Kilpailut

Uusimmat