Kuva: AOP

Bull Mentula viettää perhelomaa ulkomailla, kuulumiset hellyttävät: "Meillä oli huuli pyöreänä"

01.07.2019 14:15 - Senni Loikala

Bull Mentula lomailee perheineen Yhdysvalloissa.

Kehonrakentaja Jari "Bull" Mentula, 43, viettää tuoreiden Instagram-päivitystensä perusteella paraillaan perhelomaa Naplesin kaupungissa, Yhdysvaltojen Floridassa. Mentula julkaisi varhain maantaiaamuna yhteiskuvan kaksivuotiaan Romeo-poikansa kanssa. Kuvassa isä ja poika poseeraavat upeissa maisemissa.

"Tänään käytiin katsomassa auringonlaskua... ja meillä oli huuli pyöreänä, kun oli niin kaunista. Mökkielämä maistuu", Mentula kirjoittaa.

Mentulan hyvä ystävä Jutta Gustafsberg on kommentoinut päivitystä. "Tulee hymy huulille, kun teitä katsoo. Ihanaa loma jatkoa "mökkiläisille", Gustafsberg kirjoittaa.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Mentula julkaisi toisen lomakuvan aiemmin viime viikolla. Kyse oli varhain aamulla otetusta maisemakuvasta. "Laatuaikaa perheen kanssa... joskus se alkaa jo todella aikaisin", Mentula kirjoitti nauruhymiöiden saattelemana. 

Jutta Gustafsberg kommentoi myös tuolloin ystävänsä kuulumisia. "Kesämökillä kaikki siis hyvin", Gustafsberg totesi. "Kyllä, alan minäkin tykästymään mökkeilyyn", Mentula vastasi.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Bull Mentulan ja Maru-vaimon perheeseen kuuluvat myös helmikuussa syntynyt Robin-poika ja Marun tytär Ronja.

Aiemmin sosiaalisessa mediassa kiinnitettiin huomiota Bull Mentulan ja perheen kuopuksen yhdennäköisyyteen. Huomaatko sinä sen? Pääset juttuun tästä.

Kilpailut

Uusimmat