Kuva: Mikko Räsänen

Toni Wirtanen julkaisi ihastuttavan päivityksen rakkaastaan: "Uskomaton viehkeys ja taidokkuus"

02.12.2019 09:15 - Reija Saarinen

Wirtanen kertoo olevansa innoissaan siitä, että Tanssii tähtien kanssa -ohjelman päättymisen jälkeen hän saa vaimonsa kanssa enemmän aikaa.

Toni Wirtanen, 44, julkaisi eilen ihastuttavan päivityksen, jossa hän hehkuttaa kauniisti vaimoaan, Jannika B:tä, joka nähtiin eilen Tanssii tähtien kanssa -finaalissa.

Wirtanen kertoo päivityksessä siitä, kuinka hänkin on kuuden avioliittovuoden jälkeen saanut yllättyä siitä, millaisia puolia hänen vaimostaan onkaan ohjelman edetessä paljastunut.

"Olen ollut naimisissa @jannikabofficial kanssa nyt melkein 6 vuotta ja koen tuntevani hänet erittäin hyvin. Kuitenkin olen tämän ohjelman varrella joka viikko häkeltynyt siitä, millaisena olen hänet saanut nähdä. Uskomaton viehkeys, taidokkuus ja liikkeen kauneus on yllättänyt minut kerta toisensa jälkeen. Ja se käsittämätön eleganssi", Wirtanen toteaa.

Samalla Wirtanen toteaa monelle tutun asian. Sen miten pitkässä suhteessa oma kumppani alkaa usein tuntua kovin tutulta ja itsestäänselvältä. 

"Parisuhteessa on helppo alkaa nähdä kumppani kovin tuttuna, tavallisena ja itsestäänselvänä. Nämä viikot ovat olleet todellinen silmienavaaja! Vaikka olen aina tiennytkin Jannikan olevan se yksi ja ainoa, niin onhan tämä huikeaa saada tällainen annos oman vaimon upeutta päin pläsiä joka viikko!"

Samaan hengenvetoon Wirtanen kertoo kuitenkin olevansa onnellinen siitä, että sarjan päättymisen jälkeen hän saa viettää enemmän aikaa vaimonsa kanssa.

Koko ihastuttavan päivityksen pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Lue myös: Toni Wirtanen bongasi Photoshop-mokan suomalaislehdestä - huomaatko, mikä Alman kuvassa on pielessä?

Lue myös: Toni Wirtanen sekoitettiin Sipe Santapukkiin festarimainoksessa: "Tukka lyhentynyt viime näkemän"

Kilpailut

Uusimmat