Kuva: AOP

Chachi Hildén täytti 24 vuotta ja jakoi ihastuttavan kuvan tyttärensä kanssa - katso

23.01.2020 18:45 - Iiro Myllymäki

Chachi ja Jukka Hildénillä on kaksikuukautinen tytär.

Tanssija ja sometähti Chachi Hildén on jakanut 24-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi Instagramissa kuvan itsestään ja pienestä tyttärestään. Chachi sai Duudsonien Jukka Hildénin, 39, kanssa tyttären kaksi kuukautta sitten.

Instagram-päivityksessä Chachi Hildén päätyi kiittelemään seuraajiaan kuluneista vuosista.

Tiedän, että jotkut teistä ovat olleet matkassani mukana siitä lähtien, kun olin 15-vuotias. Olen todella kiitollinen rakkaudesta ja tuesta, joita olette minulle vuosien ajan antaneet. 23 vuotta hujahti ohi, mutta sain mitä ihanimman tyttären silloin. Odotan innolla kaikkea, mitä 24 ikävuodella on minulle tarjota, ja rinnallani on rakkaani Jukka”, Hildén kirjoittaa.

Kuvassa nainen pitelee Sophia-tytärtään, joka nähdään kuvassa veikeä ilme kasvoillaan. Voit katsoa kuvan alta. Jos se ei näy alla, näet sen myös täältä.

Chachi Hildén nousi julkisuuteen vuonna 2011, kun hän oli mukana America’s Best Dance Crew -tv-ohjelmassa. Hänen ryhmänsä voitti koko kilpailun. Sittemmin nainen on tehnyt tanssijan ja näyttelijän töitä ja samalla kasvattanut sosiaalisen median seuraajakuntaansa. Nainen ihastuttaa muun muassa YouTube-kanavallaan, jota seuraa 1,63 miljoonaa tilaajaa. Instagramissa naisella on 1,8 miljoonaa seuraajaa.

Chachi ja Jukka Hildén avioituivat viime syksynä. Jukka Hildénillä on kaksi lasta aiemmasta suhteestaan. Chachille parin yhteinen lapsi on ensimmäinen.

Lue myös: Kommentit, jotka suomalaisten pitäisi lukea - Chachi Gonzales esitteli äitiyspakkauksen, some sekosi

Lue myös: Jukka ja Chachi Hildénin lapsen syntymästä kuvattu video julkaistiin - täynnä suuria tunteita

Kilpailut

Uusimmat