Kuva: Senja Rapila

Lauri Tähkä paljastaa fanit hämmentäneen Elastinen-päivityksen taustat: "Tämä on läppä"

21.02.2020 16:51 - Iiro Myllymäki

Lauri Tähkä ja Elastinen aikovat päästä kesäkuntoon.

Uutisoimme aiemmin tänään Lauri Tähkän julkaisemasta kuntosaliselfiestä, jossa hän viittasi Elastisen kanssa lyömäänsä ”vetoon”. Päivitys sai miesten fanit hämmentyneiksi, ja monet vaativat Tähkältä lisäselvennystä, millaisesta vedosta oikein on kyse.

Voice.fi kysyi Elastiselta ja Lauri Tähkältä aiheesta Tampereella juhlittavan Iskelmä Gaalan yhteydessä. Elastinen ei suostu vielä kertomaan, mistä on kyse.

- Olemme sopineet, ettemme paljasta sitä vielä. Olemme superhyvät ystävät. En ihan tiedä, miksi hän laittoi sen päivityksen julkiseksi, Elastinen sanoo nauraen.

Lauri Tähkä kuitenkin suostui raottamaan salamyhkäisyyden verhoa. Kyse on enemmän keskinäisestä tsemppaamisesta kuin vedosta tai keskinäisestä kilpailusta.

- Elastinen oli ilmeisesti huolissaan, että syön liikaa pizzaa ja hampurilaisia ja haastoi minut, että laitamme itsemme kesäkuntoon, Lauri Tähkä kertoo.

Mies sanoo, että kiertue-elämän jälkeen voi olla hankalaa päästä takaisin kiinni normaaliin arkeen ja kuntoilurutiineihin. Aiemmin lapset ankkuroivat Tähkän paremmin normaaliarkeen kiinni, mutta nyt lapset ovat jo muuttaneet pois kotoa.

- Nyt tarvitsee kollegoilta tukea, että pysyy ruodussa. Tämä haaste ja veto on läppä. Se on tsemppausta ja toinen toisensa tukemista. Rundit vievät aika paljon voimia, niin pitää saada motivaatio urheiluun, oikea ruokavalio ja pitää nukkua oikein, Tähkä kertoo.

Lauri Tähkän Meidän tulevat päivät -kiertue päättyi joulukuun puolessavälissä. Tähkän seuraavat julkistetut keikat ovat ensi kesänä. Mies tekee kesällä muun muassa kaksi suuren luokan ulkoilmakonserttia. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Sekä Lauri Tähkällä että Elastisella on ehdokkuuksia perjantai-illan Iskelmä Gaalassa. Lauri Tähkällä on neljä ehdokkuutta ja Elastisella puolestaan kolme.

Lue myös: Lauri Tähkän julkaisema kuva sai fanit hieraisemaan silmiään: "Katsoin, että näenkö kahtena"

Lue myös: Me Naiset: Kiire vei Lauri Tähkää - yöunet jäivät todella vähäisiksi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat