Parikoiden vauva-arkeen on tullut uusi puoli: 'Se, yhdistettynä hormoneihin, on ollut aika vaikeaa'

02.04.2020 12:45 - Milena Raappana

Sara Parikka kertoo blogissaan elämän vauvan kanssa olevan ihanaa, mutta sosiaalinen eristäytyminen tuo siihen oman negatiivisen puolensa.

Näyttelijäpariskunta Sara, 29, ja Mikko Parikka, 31, saivat melkein viikko sitten kolmannen lapsensa ja nauttivat ihanasta vauva-arjestaan. 

Sara kirjoittikin blogissaan, miten heidän kotinsa on täyttynyt läheisten laittamista kukkalähetyksistä ja aika kuluu siivillä arkisten askareiden parissa.  

"Vauva on ihana! Mulla pääsee itku vähän väliä. En muistanut, miten pieniä vastasyntyneet ovat", Sara kirjoitti. 

"Aika kuluu niin nopeaa. Vauvan hoito, imetys ja arkiset puuhat vievät oman aikansa ja tuntuu, että päivät vaan liitelee ohi. Voisiko ajan pysäyttää? hän jatkoi. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koronaviruskriisi on tuonut kuitenkin suloiseen arkeen oman varjonsa. Sosiaalisen eristäytymisen myötä läheisten näkeminen on ollut milteinpä mahdotonta.

"Isovanhemmat ovat käyneet katsomassa vauvaa terassin kautta ja se yhdistettynä hormoneihin on ollut aika vaikeaa", Sara kuvaili blogissaan. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Siitä huolimatta kolmen lapsen äiti näkee asiassa valoisankin puolen. Kotona oleilusta voi nyt nauttia täysin rinnoin, kun päiviin ei ole aikataulutettu tapaamisia. 

Lue myös: Isä ja vauva aamukahvilla - Mikko Parikan suloinen kuva ihastuttaa somessa

Lue myös: Mikko Parikka julkaisi kuvan perheen uudesta pienokaisesta: "Huomenta maailma"

Lue myös: Viimeisillään raskaana oleva Sara Parikka: 'Supistuksia on sen verran paljon, että ei mene kauaa'

Lähde: Sara Parikan blogi

Kilpailut

Uusimmat