Kuva: AOP

Anna Puu oon antanut äidilleen erään tärkeän neuvon: "Hän on saattanut sortua"

07.04.2020 19:15 - Lauri Kujanpää

Anna Puu pohti julkisuutta Sadun Sunnuntaivieras -ohjelman haastattelussa.

Ihastuttava Anna Puu, 38 pohti julkisuutta Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa yhdessä juontaja Satu Kotosen kanssa. Puu varsinkin mietti sitä, että miten vanhemmat reagoivat, kun lapsesta tulee julki erilaisia juttuja.

- Se on helpompaa olla minä, kuin se äiti tai isä, jonka lasta haukutaan. Nykyään se mielipide on niin helppo sanoa julkisesti, vaikka sosiaalisessa mediassa ja sitten se saattaa päätyä esimerkiksi vanhempien eteen. Netti on pullollaan kaikkea, mikä ei ole edes totta. Itse sen osaa suodattaa, mutta kaikki lähimmäiset eivät, Puu mietti ja jatkoi kertomalla neuvosta, jonka on äidillensä antanut:

- Sanoikin äidille, että älä googlaa mun nimeä tai älä lue keskustelupalstoja, ja jos teet niin, niin älä kerro minulle.

Kotonen kysyi, että ajatteleeko Puu, että äiti on päätynyt kuitenkin googlaamaan?

- Luulen, että äiti on saattanut sortua, mutta eiköhän hänkin osaa jo suodattaa sen, mikä on totta ja mikä ei.

Puu myös vinkkasi dokumentista, josta saa hyvää kuvaa siitä, millaista on olla naisartisti järkälemäisessä viihdemaailmassa.

- Kaikkia, joita kiinnostaa katsoa esimerkiksi naisnäkökulmasta tätä viihdemaailmaa, niin kannattaa tsekata Netflixistä se Taylor Swiftin Miss Americana -dokumentti. Siitä saa hyvää kuvaa tästä elämästä ja minunkin ajatuksistani, vaikka Amerikassa kaikki onkin suurempaa.

Voit kuunnella koko haastattelun alta tai suoraan RadioPlay-palvelusta.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: "Ällöttävä" - Anna Puun kylpyhetki herättää faneissa ristiriitaisia tunteita

Lue myös: Suomalaisartistien nuoruuskuvat hurmaavat somessa – Anna Puun "ananastukka" aiheutti kommenttivyöryn

Kilpailut

Uusimmat