Kuva: AOP

Muistatko? 10 yllättävää suomalaistähteä, jotka ovat näytelleet Salatut elämät -sarjassa

02.05.2020 13:15 - Henna Koste

Konkarinäyttelijä Matti Ristinen näytteli Kallen miesystävää Valtteria.

Salatut elämät -sarjan vuosiin on mahtunut monenlaisia käänteitä ja niiden myötä myös erilaisia hahmoja. Vaikka päällimmäisenä suosikkisarja tuo meille mieleen Maija-Liisa Peuhun näyttelemän Ulla Taalasmaan tai Esko Koveron henkiin herättämän Ismo Laitelan, on Pihlajakadulla nähty myös suuri joukko vierailevia tähtiä.

Voice.fi koosti yhteen Salatut elämät -sarjan yllättävät vierailijat. 

Mariko Pajalahti

Kwanista tuttu Mariko Pajalahti nähtiin Salatut elämät -sarjassa Virpinä, joka oli hullaantunut Saku Salinista (Jasper Pääkkönen). 

(kuva: AOP)

Inga Sulin

Inga Sulinilla on pitkä ura näyttelijä. Uusi päivä -sarjastakin tuttu Sulin esitti Markuksen (Andrei Sandberg) äitiä, joka aikoi vihille tämän ystävän Akin (Sami Uotila) kanssa. 

(kuva: AOP)

Martina Aitolehti

Hyvinvointialalla vaikuttava Martina Aitolehti näyttelijä palkkamurhaaja Seireeniä sarjassa useaan otteeseen. Aiemmin vuonna 2007 Aitolehti nähtiin myös PR-naisena, joka iski silmänsä Seppo Taalasmaahan (Jarmo Koski). 

(kuva: Emmi Moilanen)

Anu Sinisalo

Jussi-palkittu Anu Sinisalo nähtiin Salkkareissa vuonna 2006. Hän näytteli adoptoidun Tanelin (Julius Pillai) biologista äitiä. 

(kuva: AOP)

Kai Vaine

Suosikkinäyttelijä Kai Vaine näytteli sarjan alussa Ilaria, johon Aamu (Henna Vänninen) ja Inka (Saija-Reetta Kotirinta) olivat molemmat ihastuneet. 

(kuva: AOP)

Tony Hällfors

Voittopotti-ohjelman juontaja Tony Hällfors nähtiin Salatut elämät -sarjassa poliisi Petteri Larssonina. Nyt mies pyörittää omaa kuvauksiin ja tapahtumiin erikoistunutta yritystään. 

Sinikka Sokka

Sinikka Sokka näytteli sarjan alussa Marjaa, joka oli Salinin perheessä kodinhoitajana. 

(kuva: AOP)

Matti Ristinen

Olen suomalainen -elokuvassa Kari Tapion roolissa hurmannut Matti Ristinen nähtiin sarjan alussa Kallen (Pete Lattu) miesystävänä Valtterina. 

(kuva: AOP)

Jukka-Pekka Palo

Suomen Kansallisteatterin lavoilta tuttu Jukka-Pekka Palo on myös ehtinyt tehdä roolin Salkkareissa. Tauno Palon ja Kirsti Ortolan poika Jukka-Pekka näytteli sarjassa liikemies Heikki Ratilaa, jolla oli salasuhde Jennin (Anu Palevaara) kanssa. 

(kuva: AOP)

Petteri Summanen

Konkarinäyttelijä Petteri Summasta nähtiin aivan sarjan alkupuolella parin jakson verran. Hänen hahmonsa liehitteli Lauraa (Piitu Uskia) ja ryösti tämän lopulta. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Miltä näyttää epäonnistunut seksikohtaus? Katso Salkkareiden pilalle menneet kohtaukset

Lue myös: "Tällaista Salatut elämät -kevättä ei ole ennen nähty" - suosikkisarjassa suruliputetaan jälleen

Kilpailut

Uusimmat