Kuva: Taksu Takkunen

Uusi Rantabaari-tähti päätyi sarjaan erikoisella tavalla: "Hän sanoi, että sopisin tähän rooliin"

07.08.2020 12:15 - Henna Koste

Rami Farooq työskentelee taiteen parissa. Pesti Rantabaari-sarjasta sai hänet todella kiinnostumaan näyttelemisestä.

Rantabaari-sarja jatkuu syksyllä kolmannen kauden jaksoilla. Uutena hahmona nähdään Salem, jota näyttelee Rami Farooq. Mies on opiskellut ja työskennellyt estetiikan alalla. 

- Aloitin juuri taidemuseolla näyttelyvalvojana. Taide- ja museoala kiinnostaa. Nyt, kun aloitin tässä, niin olen kyllä kiinnostunut kokeilamaan ja jatkamaan näyttelijän työn kanssa. Voisin ehkä jopa hakea myöhemmin opiskelemaan myös sitä, Farooq kertoo. 

Rantabaari-sarjaan hänet löydettiin joogasalilta. Samalla tunnilla oli sarjassa näyttelevä Eric Barco

- Olimme samalla joogatunnilla keväällä. Tunnin jälkeen tutustuimme ja lähdimme kotiin päin. Lopuksi Eric sanoi, että hän on mukana projektissa ja siellä etsitään yhteen hahmoon näyttelijää. Hän sanoi, että hänen ensimmäinen ajatus nähdessään minut oli, että sopisin siihen hahmoon. Hän sanoi, ettei voi tietää kiinnostaako minua yhtään, Farooq muistelee. 

Häntä kiinnosti. Pian tuli kutsu koekuvauksiin ja lopulta hän nappasi roolin. Hänen hahmonsa Salem on turvapaikanhakija. 

- Olen miettinyt aihetta tosi paljon. En voi täysin samaistua, koska en ole ollut vastaavassa tilanteessa. Ihmisiä on paljon vaikeissa ja epäoikeudenmukaisissa oloissa - naurettavistakin syistä. He haluavat päästä elämään vapaampaa ja parempaa elämää, Farooq toteaa. 

Lue myös: Salkkareissa 10 vuotta sitten aloittanut Hemmo Karja tunnistetaan usein uudessa työssään: "Yllätti"

Kilpailut

Uusimmat