Kuva: AOP

Samu Haberista julkaistaan elämäkerta - "En ole koskaan ennen ollut näin hermostunut"

10.08.2020 12:45 - Roy Kokkonen

Samu Haber - Forever Yours julkaistaan lokakuussa.

Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haberista, 44, on tehty elämäkerta. Tuomas Nyholmin kirjoittama Samu Haber - Forever Yours julkaistaan lokakuuun 14. päivä ja sen ennakkomyynti on alkanut.

Kirja on herättänyt jo kansainvälistä huomiota, ja se on käännetty muun muassa englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi, lehdistötiedotteessa kerrotaan.

Haber kertoo tiedotteessa, että hän toivoo tarinansa inspiroivan nuoria.

- Toivottavasti tämä tarina inspiroi jotakuta junioria uskomaan itseensä ja toteuttamaan hullua unelmaansa vastatuulista huolimatta. Ehkä hän voisi tosin välttää muutaman karikon, joille itse ajauduin, Haber kertoo kirjasta.

- Tosin myös virheet kuuluvat elämään ja niistä voi saada tärkeää oppia. Osalle voi jälkeenpäin jopa nauraa kirja kourassa kippurassa lattialla, Haber sanoo.

Kolmen vuoden pituinen prosessi

Laulaja julkaisi aiheesta päivityksen Instagramissa. Hän kertoo päivityksessään, että kirjan tekemiseen on kulunut kolme vuotta.

"Olen julkaissut muutamia asioita elämäni aikana, mutta en ole koskaan ennen ollut näin hermostunut ja ylpeä. Kirjan saamiseksi valmiiksi meni kolme vuotta, enkä voi kiittää Tuomasta tarpeeksi näiden kauniiden sivujen kirjoittamisesta matkasta, joka johti minut siihen missä olen nyt", Haber kirjoittaa Instagramissa.

"Ei kilpiä eikä suodattimia. Se on kaikki täällä. Jos haluat tietää, kuka minä oikeasti olen, ole hyvä", hän lupaa.

Elämäkerran kirjoittaneen Nyholmin mukaan tekoprosessi ei ollut helppo, ja se on vaatinut lukemattomia haastattelutunteja toteutuakseen.

- Ammatillisesti erittäin kova haaste. Ja vähintään yhtä motivoiva. Samu olisi voinut valita käytännössä kenet tahansa elämäkertansa kirjoittajaksi, joten kunnia oli suuri. Kuten tietysti vastuukin, koska tarina on niin ainutlaatuinen, Nyholm kertoo tiedotteessa.

Lue myös: Samu Haber julkaisi kuvan mustasta silmästä: "Yritin opettaa hänelle hiukan itsepuolustustaitoja"

Lue myös: Samu Haber täytti vuosia - julkaisi ihastuttavat kuvat erilaisesta juhlapäivästään

Lue myös: Samu Haber nuoruuskuvassa: 'Takaisinheitto aikaan, jolloin myrkytin itseni savukkeilla'

Kilpailut

Uusimmat