Kuva: MTV3

Minka Kuustosen mies Aku Sipola aloittaa Salkkareissa - pesti päätti kahden vuoden isyysloman

12.08.2020 15:15 - Iiro Myllymäki

Aku Sipola on nähty aiemmin Uusi päivä -sarjassa.

Yksi suosikkisarja Salattujen elämien uusista vahvistuksista on näyttelijä Aku Sipola, 30. Mies tunnetaan ennalta erityisesti draamasarja Uuden päivän näyttelijänä. Sipola oli mukana sarjassa sen neljällä viimeisellä kaudella Reino Tuomisen roolissa.

Uusi päivä -kokemus on auttanut Sipolaa siirtymässä Salattuihin elämiin. Mies kertoo Voice.fi:lle, että sarjoja kuvataan hyvin samankaltaisilla käytännöillä ja molemmissa kuvauksissa saa tottua tehokkaaseen työtahtiin.

Salatut elämät -pesti päätti Sipolan kaksivuotiseksi venyneen isyysloman.

- Minulla oli pitkä isyysloma, ja tämä oli täydellinen töihin paluu. Meni siinä pari päivää totutellessa, mutta sitten Uuden päivän työtahdit alkoivat palautua mieleen. Muutaman päivän alkushokin jälkeen hommat alkoivat tulla selkärangasta, Sipola kertoo.

Aku Sipola on näyttelijä Minka Kuustosen, 34, puoliso, ja parilla on yhteinen lapsi. Pariskunnan poika on nyt noin 2,5-vuotias. Alun perin Sipola päätti, että hän on isyyslomalla ainakin vuoden verran. Vuoden jälkeen hän alkoi hakea töitä, mutta muutamia pienempiä keikkoja lukuun ottamatta hänellä ei tärpännyt. Sipola ei halunnut hakea teatteritöitä, jotta hänelle jäisi paremmin aikaa olla myös kotona pienen pojan kanssa.

Sipola haki muun muassa Salattujen elämien sisarsarjaan Rantabaariin ja lähetti tuotannolle koekuvausnauhan. Tuosta sarjasta roolia ei tullut, mutta vain parin viikon päästä Salkkareista soitettiin miehelle ja sanottiin, että hänelle olisi sopiva rooli tarjolla. Sipola pääsi lopulta sarjaan mukaan ilman koekuvauksia.

- Kävi hyvä tsägä, että korona-aikana, kun kaikki tuotannot oli keskeytetty ja tilanne oli paha, minulle soitetaan ja tarjotaan työtä. Olin siitä soitosta todella iloinen, Sipola sanoo.

Aku Sipola on tyytyväinen Salattujen elämien kuvausten työaikoihin, jotka suovat hänelle enemmän kotiaikaa kuin teatterityöt soisivat. Sipola haluaa pitää yksityiselämänsä poissa julkisuudesta eikä näin ollen lähde tarkemmin kuvailemaan, millaista perhearkea hän Minka Kuustosen ja parin pojan kanssa elää.

- Sanotaanko vaikka näin, että arkemme on oikein rauhallista, ja nautimme täysin rinnoin perhearjesta.

Aku Sipola esittää Salatuissa elämissä Jere Sievistä, ja hänen hahmonsa saapuu sarjaan 7.9.

Lue myös: Salkkarit-Ismon maskeeraus sai fanit nauramaan - "Näyttää vähän Jopelta"

Lue myös: Salkkareissa 10 vuotta sitten aloittanut Hemmo Karja tunnistetaan usein uudessa työssään: "Yllätti"

Kilpailut

Uusimmat