Kuva: AOP

Muistatko Salkkareiden Sallan legendaarisen hokeman? Näyttelijä kuulee sitä yllättävissä paikoissa

18.08.2020 10:45 - Iiro Myllymäki

Hanna Kinnusen esittämä Salla tekee paluun Salattuihin elämiin.

Hanna Kinnusen, 40, esittämä Salla-hahmo on Salatuissa elämissä monen rakastama, ja nyt hahmo tekee paluun Pihlajakadulle. Viimeksi Sallaa nähtiin sarjassa vuosi sitten, ja sitä ennen hahmo oli poikennut Salkkareiden spinoff-sarjassa Pihlajasatu. Tätä ennen olikin noin kymmenen vuoden tauko, kun Kinnunen ei hypännyt Sallan saappaisiin.

Myös radiojuontajana työskentelevä nainen on hyvillään siitä, että pääsee palaamaan Salattuihin elämiin.

- Fiilis on hyvä. Sallaa on tosi kiva näytellä. Hän on aika poikkeuksellinen tyyppi, sillä hänelle on kaikki hyvässä ja pahassa mahdollista, Kinnunen kertoo Voice.fi:lle.

Energisen ja dramaattisen Sallan suusta on jäänyt erityisesti yksi hokema suomalaisten mieleen. Se on jo niin ilmiselvä osa kielenkäyttöä, ettei sitä käyttäessä välttämättä edes tajua, mistä se on lähtöisin. Salla hellitteli rakastaan Tuomoa hanipöö-lempinimellä, ja tämän Kinnunen nostaa esiin kysyttäessä Sallan ikonisimpia letkautuksia.

- Kyllähän se hanipöö on selkeästi jäänyt elämään. Se tulee tosi yllättävissä paikoissa vastaan. Saatan lukea somesta jotain keskustelua, jossa en itse edes ole mukana ja siellä saatetaan heitellä hanipöötä. Jos jotain ikonisia Salla-repliikkejä voi nostaa esiin, hanipöö on varmaan niistä se ikonisin, Kinnunen sanoo.

Hanna Kinnusen omaan sanavarastoon hanipöö ei kuulu.

- Joskus jotkut ystävät ovat siitä saattaneet vitsailla ja heitellä sitä, mutta ei enää vuosiin. Annetaan työasioiden olla työasioita, Kinnunen nauraa.

Lue myös: Muistatko Salkkarit-Tuomon? Ville Seivo toteuttaa Vaasassa uusia unelmia, mutta palaa vielä ruutuun

Lue myös: Vanha Salkkarit-tähti palaa Pihlajakadulle: "Sain ohjaajalta huutia siitä, että yritä nyt!"

Lue myös: Oletko todellinen Salkkarit-tietäjä? Tee testi ja vastaa 10 kimuranttiin kysymykseen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat