Kuva: MTV3

Ensitreffit alttarilla -avausjakso liimasi suomalaiset ruudun ääreen - mitä seuraavaksi on luvassa?

02.09.2020 16:45 - Henna Koste

Suositun ohjelman seitsemäs kausi alkoi tiistaina.

Odotettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma starttasi tiistaina uuden kauden jaksoin. Aloitusjakso tavoitti yli 700 000 suomalaista. Jakson keskikatsojamäärä nousi viime vuoden vastaavasta 25 prosentilla. Kun huomioidaan katselu myös muilta laitteilta kuin TV:stä oli keskikatsojamäärä 534 000, kerrotaan MTV:n tiedotteessa.

Kyseessä on ohjelman seitsemäs kausi. Uudistuksena alkaneella kaudella nähdään myös enemmän pareja, kun ohjelmassa seurataan neljän hääparin matkaa. Jaksomääräkin on suurempi kuin koskaan aiemmin: 14.

"Ensitreffit alttarilla on noussut ehdottomasti kotimaisten tv-ohjelmien kärkikastiin ja ohjelmalla on tärkeä paikka suomalaisten tv-katsojien sydämessä. Tämä näkyy niin katsojaluvuissa kuin kiihkeänä käyvästä some-keskustelusta", ohjelman vastaava tuottaja Jasmi Kuusisto MTV:ltä kertoo.

Kauden ensimmäisessä vahvoja tunteita herättäneessä jaksossa tutustuttiin kahdeksaan elinikäistä kumppania etsivään henkilöön: Juuditiin ja Tommiin, Katiin ja Janneen, Miraan ja Mattiin ja Emmaan ja Tuomakseen. Asiantuntijoina nähdään viime kaudelta tutut Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala.

Seuraavassa jaksossa seurataan Katin ja Jannen sekä Emman ja Tuomaksen vihkimistilaisuuksia ja ensimmäisiä iltoja yhdessä avioparina. Kolmannessa jaksossa taas todistetaan Juuditin ja Tommin sekä Miran ja Matin ensikohtaamisia alttarilla sekä tunnelmia heidän häistään. 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla alkoi - somessa yksi toive tuleville kausille nousi esiin

Kilpailut

Uusimmat