Kuva: AOP

Outi Mäenpää on tulevassa elokuvassa seuralaista kipeästi etsivä tähti - katso, miltä hahmo näyttää

04.09.2020 11:08 - Henna Koste

Vuosisadan häät -elokuvassa tullaan näkemään liuta suomalaisia suosikkinäyttelijöitä.

Marja Pyykkö ohjaa Aleksi Bardyn käsikirjoittaman komedian Vuosisadan häät, jota kuvataan syksyllä 2020. Kuvaukset alkavat syyskuun puolivälissä, ja kuvauspaikkoina on muun muassa helsinkiläisiä ravintoloita.

Elokuvan pääosassa nähdään Outi Mäenpää, joka on on Viima von Ausgezeichnet, 56-vuotias TV:stä tuttu julkkispsykiatri, joka on niittänyt mainetta ja miehiä enemmän kuin kukaan.

Muissa merkittävissä rooleissa ovat Mikko Leppilampi ja Matleena Kuusniemi. Vuosisadan häät -elokuvassa nähdään myös muun muassa Amos Brotherus, Tommi Eronen, Markku Haussila, Anna-Leena Härkönen, Kari Ketonen, Saara Kotkaniemi, Matti Leino, Lauri Maijala, Juho Milonoff ja Niko Saarela.

Mäenpään hahmo Viima on oman elämänsä keskipiste ja mielestään kansakunnan johtava mielen asiantuntija. Viima on myös todella yksinäinen, mutta se on salaisuus. Kun Viiman ex-miehistä rakkain, häntä huomattavasti nuorempi Kari-Antti (Leppilampi) on menossa uusiin naimisiin, on Viiman hankittava häihin korkean profiilin deitti. Viima haluaa osoittaa faneilleen ja juorulehtien lukijoille, myös exälleen, ettei hän haikaile menneitä, vaan elää onnellista elämää. Seuralaista Viima etsii joka puolelta ja avecin paikkaa tarjotaan kaikille mahdollisille, entisille ja tuleville, iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2021. 

Kuvassa näet, miltä Mäenpää näyttää roolissaan.

Lue myös: Testaa, kuinka hyvin tunnet suomalaiset tv-sarjat! Tiedätkö, mistä nämä 10 hahmoa ovat tuttuja?

Kilpailut

Uusimmat